Stjernespiller i vild debut: Kickstarter med historisk hattrick

Didier Drogba fik en drømmedebut for Montreal Impact i MLS med et hattrick og sejr på 4-2 over Chicago Fire

Didier Drogba havde sin storhedstid i engelske Chelsea. I nat kom ivorianeren imponerende fra land på MLS-eventyret. (Foto: AP)
Didier Drogba havde sin storhedstid i engelske Chelsea. I nat kom ivorianeren imponerende fra land på MLS-eventyret. (Foto: AP)

Den tidligere Chelsea-stjerne Didier Drogba har efterhånden rundet 37 år, men at dømme ud fra hans præstation i debuten for Montreal Impact i den amerikanske Major League Soccer (MLS) er han langt fra færdig.

Ivorianeren stemplede i den grad ind i USA med et hattrick og var den altdominerende profil i Montreals sejr på 4-2 over Chicago Fire.

- Publikum var fantastisk. Og trofæet for kampens spiller, som de gav mig efter kampen, er virkelig til dem. Jeg giver det til dem, lyder det fra Drogba efter debutsejren til AFP.

Montreals midlertidige cheftræner, Mauro Biello, var også svært tilfreds med nyindkøbets præstation.

- Hvad kan jeg sige? Hvilken præstation af Didier. Han kom her med en fantastisk indstilling, med en enorm vilje til at vinde. Og det så vi her til aften (natten til søndag dansk tid, red.), siger Montreal-træneren.

Se også: Drogba til canadisk klub

Selvom Drogba var glad for debutsejren, så mener han stadig, holdet skal levere bedre spil.

- Det vigtigste er at få de tre point, men når man ser på kampen isoleret, er det tydeligt, vi har mange ting, som skal rettes til og arbejdes med. Der er altid plads til forbedring, siger Drogba.

Didier Drogba er kendt som en meget komplet angriber, og det beviste han også i debuten, da målene blev scoret med henholdsvis højre ben, venstre ben og på hovedstød.

15 kommentarer
Vis kommentarer