Stor forvirring: Blev tidligere Chelsea-stjerne fyret på Twitter?

FC Zürich annoncerede torsdag, at man efter gensidig aftale havde droppet samarbejdet med angrebs-træner Florent Malouda. Men det havde de tilsyneladende ikke informeret franskmanden om

Malouda i aktion for Chelsea. Foto: MARTIN RICKETT/PA Photos
Malouda i aktion for Chelsea. Foto: MARTIN RICKETT/PA Photos

Det er kun to måneder siden, at den tidligere Chelsea- og Lyon-stjerne Florent Malouda startede nyt job hos schweiziske FC Zürich, hvor han blandt andet skulle træne klubbens offensiv-spillere.

Alligevel meddelte klubben torsdag på Twitter, at kontrakten med den tidligere Champions League- og Premier League-vinder var blevet ophævet og gjorde i samme ombæring opmærksom på, at parterne var blevet enige om beslutningen i fred og fordragelighed.

Men klubben, der senest vandt det schweiziske mesterskab i 2007, havde åbenbart ikke fortalt Malouda, at de var blevet 'enige' om en fyring.

I hvert fald reagerede franskmanden alt andet end indforstået, da opslaget blev offentliggjort.

Hvad der præcis ligger til grund for de modsatrettede udmeldinger, har ingen af parterne endnu uddybet. Men at træneren og klubben skulle være blevet enige om noget som helst, kan umiddelbart være svært at få øje på.

38-årige Florent Malouda indstillede sin aktive karriere i sommeren 2018 efter et kort ophold i luxembourgsk fodbold hos klubben Differdange 03.

Han vandt blandt andet fire franske mesterskaber med Lyon, før turen i 2007 gik til London og Chelsea, hvor han i alt spillede fem sæsoner.

Malouda nåede at repræsentere det franske landshold 80 gange.

Se også: Bizart snyderi! Pensioneret Chelsea-stjerne på 'forkert' landshold

Se også: Tjener en million om ugen: Frosset helt ud i storklub

Se også: Premier League-stjerne knaldet for spritkørsel

Sport og Spil Superligaen Indefra: FCK henter ombejlet målmandsprofil

Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Har 260 kilometer til træning: Mød Superligaens superpendler

0 kommentarer
Vis kommentarer