Storklub stoppet før kamp: Chaufføren var fuld

De mangedobbelte colombianske mestre Deportivo Cali havde søndag en bizar optakt til holdets kamp i den hjemlige liga

Helibelton Palacios og de øvrige spillere fra Deportivo Cali fik sig en noget uvant optakt til weekendens kamp. (Foto: AP)
Helibelton Palacios og de øvrige spillere fra Deportivo Cali fik sig en noget uvant optakt til weekendens kamp. (Foto: AP)

Fodboldklubben Deportivo Cali er kommet i internationalt søgelys, efter at mandskabet fra den bedste række i Colombia havde en højst utraditionel oplevelse i forbindelse med søndagens udekamp mod Tolima.

Det skyldtes ikke selve opgøret, selv om fem scoringer i første halvleg og slutresultatet 4-1 i sig selv var ganske bemærkelsesværdigt, men derimod optakten til dysten.

For den blev ingenlunde normal. Undervejs på Deportivo Calis 330 kilometer rejse mod Tolima blev mandskabets bus således stoppet af politiet, og den hændelse skulle vise sig at få et dramatisk udfald.

Den hemmelige agent overrasket over Danmark

Chaufføren var nemlig fuld, og den positive alkoholtest efterlod Deportivo Cali med lidt af en udfordring få timer før, søndagens møde med Tolima skulle sættes igang. Det skriver The Guardian.

Det lokale politi var dog behjælpelig og stillede et andet køretøj samt en ny chauffør til rådighed, hvorfor afviklingen af dysten i den bedste colombianske række ikke kom i fare.

Skader rammer PSG hårdt inden Chelsea-møde

Den alternative løsning på det pludselige problem ændrede dog ikke på, at Deportivo Cali sidenhen har følt behov for at kommentere hændelsen. Mandag er klubben via sin hjemmeside kommet med en officiel erklæring i kølvandet på det bizarre forløb.

- Vores hold blev nødt til at komme til stadion i en af politiets busser, efter at et rutinemæssigt stop på vejen havde afsløret, at chaufføren havde en promille, der var over det tilladte, lyder det blandt andet.

Klubben meddeler ydermere, at det var modstandene fra Tolima, der var ansvarlig for at bidrage med transport i forbindelse med kampen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time