Storklub vil have danske Alexander

Interessen for Alexander Scholz hos Club Brügge er stadig til stede, og der var forhandlinger mellem Standard Liege og Club Brügge i går

Club Brügge er meget interesseret i at få fingrene i den danske fodboldspiller Alexander Scholz, og ifølge Het Niewsblad har den belgiske storklub allerede afgivet to bud på den danske forsvarsspiller, hvoraf de seneste bud lød på ni millioner kroner.

Det seneste bud er dog angiveligt også blevet afvist, for Standard Liege kræver ifølge den belgiske avis hele 33,5 millioner for danskeren.

Det er dog ikke en pris, som Club Brügge vil betale, men alligevel har de ikke opgivet.

Forhandlingerne mellem de to belgiske klubber blev angiveligt genoptaget i går, og det understreger Club Brügges vilje til at ville have fat i den tidligere Vejle-spiller.

I weekenden var Scholz med til at vinde 3-2 over KAS Eupen, og efterfølgende blev forsvarsspilleren spurgt ind til sin fremtid hos Standard Liege, men her svarede danskeren dog blot ganske kort.

- Om dette var min sidste kamp for Standard? Ingen kommentar, sagde Scholz ifølge voetbalprimeur.be.

Forsvarsprofilen rejste allerede i 2012 - som 20-årig - fra Vejle til Stjarnan i islandsk fodbold.

Allerede senere samme år - i november - havde Lokeren set nok og hentede ham til belgisk fodbold på en treårig kontrakt.

Han nåede 78 kampe for klubben, inden han i januar 2015 skiftede til Standard Liège, der nappede danskeren for snuden af rivalerne fra Anderlecht.