Superagent sviner storklub: De er pengegriske ulve

Mino Raiola trækker igen overskrifter ved at kritisere Ajax og kalde dem pengegriske ulve

Mino Raiola er ude med skarp kritik af Ajax i forbindelse med en mulig transfer af Justin Kluivert (billedet). Foto: AP
Mino Raiola er ude med skarp kritik af Ajax i forbindelse med en mulig transfer af Justin Kluivert (billedet). Foto: AP

Den kontroversielle superagent, Mino Raiola, er igen blevet involveret i en mundkrig med en klub.

Denne gang er det Ajax, hvor hans klient, Justin Kluivert, ikke vil forlænge sin kontrakt, der i øjeblikket står til at udløbe i 2019. Det betyder, at Ajax bliver nødt til at sælge ham denne sommer, hvis de vil undgå at lade ham gå gratis næste sommer.

Ajax vil imidlertid gerne have, at Kluivert bliver, da de ikke mener, at han er klar nok til at tage skiftet til en større klub. Men den begrundelse giver Raiola ikke meget for. Det fortæller han til det hollandske medie, quotenet.nl.

- Det eneste, der er sket indtil nu, er, at Justin (Kluivert, red.) ikke har skrevet under på en kontrakt. Det betyder ikke, at han vil forlade klubben. Nej, Ajax vil bare have ham til at forlænge, så de kan tjene flere penge. Hvem er den pengegriske ulv her?

Raiola understreger yderligere, at Kluivert ikke nødvendigvis vil forlade Ajax, og at han ikke behøver at skrive under på en ny kontrakt for at blive i klubben.

- Hvis han skifter gratis næste sommer, har han stadig overholdt sin kontrakt og blevet et år til. Er det ikke det, alle angiveligt vil have? Eller vil Ajax have ham til at skrive under på en ny kontrakt, så de kan bede om flere penge? For hvis de vil have, at han bliver, behøver han ikke at forlænge. Ajax vil forlænge, så de kan tjene flere penge.

Den 19-årige kantspiller er blevet rygtet til blandt andre AS Roma, FC Barcelona og Manchester United.

Malmö-fans invaderer banen efter stor utilfredshed med deres hold. Foto: PELLE T NILSSON/Alloverpress Intl. fodbold Skandalescener i pokalfinale: Danskere måtte flygte fra banen
Premier League Manchester United sikrer andenplads efter stort slagsmål

32 kommentarer
Vis kommentarer