Tabte finale: Kalder Real Madrid for tøsedrenge

San Lorenzo tabte finalen for VM i klubhold til Real Madrid, men det skete ikke på fair vis, mener klubbens anfører, der kalder Real Madrid spillerne for tøsedrenge

Real Madrid vandt VM for klubhoild efter en finalesejr over San Lorenzo, der dog ikke føler sig slået på regulær vis. (Foto: AP)
Real Madrid vandt VM for klubhoild efter en finalesejr over San Lorenzo, der dog ikke føler sig slået på regulær vis. (Foto: AP)

Argentinske San Lorenzo blev efter deres nederlag til Real Madrid i finalen til VM for klubhold beskyldt for at gå hårdt til Real Madrids verdensstjerner, men det er bestemt ikke noget, som San Lorenzos anfører er enig i:

- Hver eneste gang, du rørte en af de tøsedrenge, så faldt de og rullede rundt. Du prøvede at tage bolden - frispark. Du gik ind i en nærkamp - frispark. De skulle prøve at spille i Argentina et stykke tid, de er slet ikke vant til fysisk kontakt, lyder det fra Juan Mercier til argentinsk radio.

Real Madrid-spillerne Intl. fodbold Real Madrid vandt VM uden problemer

San Lorenzos anfører slår derudover fast, at klubben spillede op til deres bedste i finalen, selv om de spillede med mange nerver i første halvleg:

- Jeg synes, at vi gjorde god reklame for os selv, og vi spillede på den måde, som vi havde aftalt. I anden halvleg spillede vi mere frit, end vi gjorde i første halvleg, forklarer anføreren.

Cristiano Ronaldo havde ikke den store lyst til at hilse på UEFA's præsident, Michel Platini. (Foto: ZEUS) Spansk fodbold Efter VM-triumf: Ronaldo gav Platini den kolde skulder

Real Madrid vandt kampen med 2-0 på mål af Sergio Ramos i første halvleg og Gareth Bale kort efter pausen.

0 kommentarer
Vis kommentarer