Tæsker kasser ind i Spanien: Måtte vente 35 år på landsholds-scoring

I en alder af 35 år scorede Athletic Bilbao-angriberen Aritz Aduriz torsdag sit første landsholdsmål for Spanien, der fik 1-1 i Italien

Aritz Aduriz har i flere år tæsket kasser ind for Atheltic Bilbao i den bedste spanske række. Men først torsdag aften - i en alder af 35 år -  scorede han sit første mål på landsholdet for Spanien. (Foto: AP)
Aritz Aduriz har i flere år tæsket kasser ind for Atheltic Bilbao i den bedste spanske række. Men først torsdag aften - i en alder af 35 år - scorede han sit første mål på landsholdet for Spanien. (Foto: AP)

Athletic Bilbao-angriberen Aritz Aduriz får muligvis chancen til sommer, når Spanien skal forsøge at forsvare EM-titlen.

Torsdag aften scorede den 35-årige angriber sit første landsholdsmål for Spanien, der fik 1-1 i en venskabskamp på udebane mod Italien.

I mange år har landstræner Vicente del Bosque foretrukket angribere som David Villa og Fernando Torres i det spanske angreb, men de tider er forbi.

Seks år efter sin debut er Aduriz tilbage på det spanske landshold efter en stime af scoringer for sit klubhold.

20 minutter før slutfløjt udlignede veteranen fra Bilbao til slutresultatet på Spaniens første skud inden for målrammen. Kort forinden havde Italien fortjent bragt sig foran med 1-0 ved Lorenzo Insigne.

Havde det ikke været for en fremragende David de Gea i det spanske mål, så var det sandsynligvis endt med en italiensk sejr. Det var første gang i syv kampe, at Manchester United-målmanden lukkede et mål ind på landsholdet.

Det uafgjorte resultat i Udine satte samtidig en stopper på en spansk serie med syv sejre i træk.

Se også: Smilene fremme på landsholdet: Hareide overrasket over spillerne

Se også: Norge savner Hareide: Se den ironiske reaktion på Åges drømmedebut

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere