Tidligere AaB'er til hollandsk fodbold

Den tidligere AaB-profil, Rasmus Thelander, skifter til hollandske Vitesse på en treårig aftale

Rasmus Thelander har fundet en ny klub.
Rasmus Thelander har fundet en ny klub.

Efter én sæson i schweiziske FC Zürich skifter den tidligere AaB- og Panathinaikos-spiller, Rasmus Thelander, til hollandske Vitesse. Det melder klubben på deres hjemmeside, hvor de skriver, at den danske stopper har skrevet under på en treårig aftale.

Thelander selv glæder sig til at spille i Æresdivisionen, som han ser som et oplagt skridt i sin karriere. Det fortæller han til Vitesses hjemmeside.

-Æresdivisionen er en respekteret liga i Danmark. Det er ikke tilfældigt, at mange danskere har haft det godt i Holland. Klubbens faciliteter og ambition appellerer til mig. Jeg ser mit skifte til Vitesse som det næste skridt i min karriere, fortæller danskeren ifølge klubbens hjemmeside.

Klubbens direktør, Marc van Hintum, glæder sig ligeledes over tilgangen af den danske stopper. Det centrale forsvar var nemlig en af de positioner, der skulle forbedres inden den kommende sæson.

- Det var vigtigt for os at forstærke det centrale forsvar. Rasmus har vi set adskillige gange. Han er fysisk stærk, er god med hovedet og har en vindermentalitet. Rasmus er en fremragende tilgang til holdet, fortæller van Hintum.

I den netop overståede sæson sluttede Vitesse på sjettepladen i Æresdivisionen, og de er i øjeblikket i gang med at spille playoffkampe om at spille Europa League-kvalifikationskampe.

Panathinaikos her i kamp mod Brøndby kommer ikke med i Europa de næste mange år. Foto: Lars Poulsen Europa League - 24. apr. 2018 - kl. 19:57 Lang karantæne: Udelukker storklub fra Europa

Se også: Storklub skylder penge - FCK-profils bankkonto lukket

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen