Tidligere stjerne-angriber vil undgå fængsel: - Han er forsvundet

Den brasilianske angriber Marcelinho er ikke interesseret i at komme i fængsel - så han er gået under jorden

Marceliniho havde sin storhedstid i 2000'erne, hvor han blandt andet spillede for Wolfsburg. Foto: Alex Gottschalk/AP/Ritzau Scanpix
Marceliniho havde sin storhedstid i 2000'erne, hvor han blandt andet spillede for Wolfsburg. Foto: Alex Gottschalk/AP/Ritzau Scanpix

Marcelinho er som sunket i jorden ...

Den nu 43-årige brasilianer med en glorværdig fortid som målsluger i blandt andet Hertha Berlin og Wolfsburg er nemlig på flugt.

Fra hvad?, tænker du nok. Kriminelle bander? Narko-kriminalitet? Mord?

Nope. Det er mere banalt.

Marcelinho, der i dag stadig spiller fodbold for 4. divisionsklubben FC Treze, blev 11. maj idømt 30 dages fængsel for manglende betaling af børnebidrag.

Men den dom har han tilsyneladende ikke tænkt sig at anerkende. I hvert fald er han nu pist væk - og dommeren har udsendt en arrestordre på ham.

Ikke engang hans advokat, Afonso Vilar, har hørt fra ham.

- Jeg har ikke haft nogen kontakt med ham siden 18. maj. Jeg har i stedet været i kontakt med hans søster. Jeg har ringet forgæves til ham siden i fredags. Han er simpelthen forsvundet, siger Vilar til den brasilianske avis Terra.

Dommeren har allerede bedt FC Treze om at fratrække det skyldige beløb fra hans løn, således at børnebidraget bliver betalt.

Marcelinho har i sin knap 30 år lange karriere været i et hav af klubber. I Europa har han blandt andet været i Marseille, Hertha Berlin og Wolfsburg, mens han i Brasilien har repræsenteret Flamengo, São Paulo og Grêmio.

Den teknisk dygtige angriber har optrådt fem gange for det brasilianske landshold og scoret en enkelt gang.

Intl. fodbold Kontrakten flået i stykker: Brasiliens ondeste spiller i fængsel for bestialsk mord

Amilcar Henriquez (th) blev kun 33 år. Foto: Alloverpress Intl. fodbold Nyt spiller-drab: Landsholdsprofil skudt og dræbt

Argentinsk politi har foretaget tre anholdelser efter drabet på Franco Antonio Nieto. (Foto: ELINDEPENDIENTE.COM.AR) Intl. fodbold Det rene vanvid: Fodboldspiller tæsket ihjel af fans

6 kommentarer
Vis kommentarer