Annonce:
Annonce:

Tidligere Superliga-dansker er et kæmpe hit i udlandet

Lukas Lerager byttede forud for denne sæson Viborg ud med Zulte Waregem i Belgien, og her har han i øjeblikket kæmpe succes

Likas Lerager, her i Viborg-trøjen mod AaB's Thomas Enevoldsen, har fået en fornem start i belgisk fodbold (Foto: Polfoto)
Likas Lerager, her i Viborg-trøjen mod AaB's Thomas Enevoldsen, har fået en fornem start i belgisk fodbold (Foto: Polfoto)
Annonce:
Følg Fodbold

Den tidligere Viborg- og AB-spiller, Lukas Lerager, er på rekordtid blevet et kæmpe hit i Belgien.

Senest blev han 'Man of the Match', da han skød den nye 'danskerklub', Zulte Waregem, til tops med sejrsmålet i 2-0  sejren over Lokeren.

Da FCK's Champions League-modstander, Club Brugge, slog Anderlecht, betød sejren over Preben Elkjærs gamle klub, at Lukas Lerager og Co. generobrede førstepladsen.

Zulte Waregem, som også råder over den tidligere Lyngby-spiller, Brian Hämäläinen, og den pt. skadede eks-AaB'er, Henrik Dalsgaard, topper en tæt liga, hvor Standard Liege med den tidligere U 21-landsholdsspiller, Alexander Scholtz, også er med helt fremme.

- Målet var prikken over i'et for spilleren, som løb en masse kilometer i en kamp, lød begrundelsen hos den belgiske radiostation, Sporzas hjemmeside, som kårede den nye dansker i belgisk fodbold til 'Man of the Match'.

Annonce:

Tidligere på sæsonen er Lukas Lerager blevet rost for dyder som at være snedig samt evnen til løbe rigtigt og altid vende korrekt ved boldmodtagelse.

Dermed har han allerede tjekket sig ind blandt andre succesfulde danskere i Belgien, som udover trioen i Zulte Waregem og Alexander Scholtz omfatter bl. a. den tidligere AaB-spiller Lasse Nielsen i Gent og den forhenværende FCN-spiller Nicklas Pedersen i Oostende.

Det var anden gang, at Lukas Lerager kom på måltavlen i Zulte Waregem, og det er faktisk en fordobling i forhold til det ene mål, som han scorede i tre sæsoner for Viborg.

Det er ikke første gang, at Lukas Lerager skamroses. Tidligere har Zulte Waregems tilhængere hyldet ham, og da havde et par tilskuere oven i købet medbragt et dannebrog, som han kunne vifte med.

Succes-historien: Her hitter danske fodboldspillere

Officielt: Viborg sælger Lukas Lerager

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: