Tjente kassen med Laudrup: Nu vil han være lærervikar

Karim Zaza nød sin tid som målmandstræner under Michael Laudrup i Qatar og håber på en ny tjans under 'Mister'

Michael Laudrup tog sig en eksotisk træner-oplevelse, da han blev cheftræner i ørkenstaten Qatar for Doha-klubben Lekwiya. Og helt sikkert også en økonomisk særdeles lukrativ oplevelse for den tidligere Premier League-manager.

Den danske fodboldlegende hev sin tidligere Brøndbyspiller Karim Zaza med til klubben, hvor dansk/marokkaneren skulle være målmandstræner i klubben.

Det blev derfor til 11 oplevelsesrige måneder i heden for den tidligere topmålmand, hvor også Zazas pengepung blev fyldt godt op af oliemillionerne fra Qatar, det erkender Zaza selv i et interview med Nordjyske.

Se også: Laudrup på rov i Swansea

- Alene det, at du ikke skal betale skat, giver jo en fordel. Bonusserne er også gode, og i og med, at vi vandt meget, så gav det også en del. Så jeg kan ikke klage.

- Det, jeg tjente dernede, ville jeg aldrig kunne tjene som målmandstræner i Danmark, forklarer Zaza.

Men nu er pengestrømmen fra de qatarske oliekilder stoppet, da Zaza heller ikke fortsatte i Lekwiya ovenpå Laudrups stop.

Derfor går den tidligere topmålmand rundt uden job, men håbet om at indgå i et nyt samarbejde med Laudrup lever.

- Et eller andet sted går jeg jo nok og drømmer om, at Laudrup på et tidspunkt ringer igen og tilbyder mig et nyt job som målmandstræner.

- Ellers har jeg jo også min uddannelse som lærer i baghånden, og hvis ikke der sker noget på fodboldfronten, vil jeg nok tage nogle vikartimer efter nytår. Så håber jeg, at der dukker noget fodboldrelateret op senest til sommer, forklarer Zaza.

Zaza var ellers gerne blevet i Qatar, hvor niveauet i ligaen overraskede positivt. Klubbens målmænd kunne begå sig i Superligaen vurderer han.

Den tidligere FCK, OB, Brøndby og AaB-keeper stoppede sin aktive karriere i sommeren 2014, hvorefter han tog til Qatar med Mister Laudrup.

Se også: Zaza undskylder for fuckfinger og rødt kort

19 kommentarer
Vis kommentarer