Annonce:
Annonce:

Tøffe tromlede Rivaldo: - Han var ikke helt tilfreds med mine 90 kilo

Plæneklipperen fik hævnet kvartfinalenederlaget i 1998 – og i den grad sat sig på Rivaldo, der hakkede to bolde ind bag Schmeichel dengang i Nantes

Annonce:
Følg Fodbold

Der var et 19 år gammelt regnskab, der skulle gøres op – og det blev det!

Stig Tøfting fik i den grad sat et par solide skraldemands-tacklinger ind på den brasilianske legende Rivaldo, og den brasilianske elegantier, der 3. juli 1998 i Nantes sendte to dræbende scoringer ind bag Peter Schmeichel, var på vej op i det lyserøde felt.

SE KLIPPET ØVERST

- Jaja… han var ikke helt tilfreds, da jeg til sidst plantede mine 90 kilo oven på ham. Rivaldo prøvede jo ihærdigt at vriste sig fri og få mig væk, men jeg er ikke så hurtig længere, siger en grinende Stig Tøfting over telefonen fra London umiddelbart før afrejsen fra Star Sixes-turneringen i O2 Arena.

Annonce:

- Han var nok også lidt oppe at køre, fordi de var bagud, og vi er jo alle sammen ærekære folk. Men jeg tror sgu ikke, det hjælper, jeg holder vejret – jeg bliver ikke mange gram lettere af den grund, siger Plæneklipperen, der sammen med Per Krøldrup, Mads Junker, Chris Sørensen, Daniel Jensen, Martin Jørgensen, John Sivebæk, Mikkel Beckmann, Hjalte Nørregaard og Jan Hoffmann holdt den danske fodboldfane højt hævet i London fra onsdag frem til søndag aften.

Danmark fik som bekendt hævn over Brasilien, Chris Sørensen vadede direkte fra Vendsyssel på aftægt og blev kåret som hele turneringens spiller – og Danmark tabte så desværre finalen til et hold pensionerede franske verdensstjerner 1-2.

Fra Vendsyssel til verdensstjernerne:

Men sølv er også flot, og Stig Tøfting og Co. har Star Sixes været en fantastisk oplevelse.

- Det er sjovt at møde en masse spillere, man har spillet mod og med, og der har været masser af minglen på kryds og tværs af tidligere klubber og nationaliteter under turneringen, hvor man nok må konstatere, at der var større og mere funklende stjerner end os på det danske hold, siger Stig Tøfting.

Annonce:

Steven Gerrard – stadig i spillemæssig topform – var selvsagt det helt store hit i London, men navne som Roberto Carlos, Rivaldo, Carles Puyol, Michael Ballack, Deco, Robert Pires, Jay Jay Okocha, Eric Abidal, Youri Djorkaeff, Alessandro Del Piero, Phil Neville og Michael Owen vel også klinger af en form for storhed.

- Det var en ren stjerneparade, og når der så er 15.000 tilskuere, bliver der altså gået til den. Jeg synes, det har været en okay gang fodbold at kigge på med mange flotte detaljer, og set-up’et var i hvert fald imponerende, fortæller Stig Tøfting.

- De store stjerner har helt sikkert fået en skilling for at dukke op, mens vi danskere har gjort det for vores fornøjelses skyld – den var så til gengæld også stor, siger Stig Tøfting, der især vil huske Martin Jørgensens scoring til 3-0 mod netop brasserne.

- Han deltager selv i opspillet, rykker bagfra og sparker en tværbold i mål, inden han nærmest selv lander i netmaskerne. Det var fand’me et godt mål – og vi var jo begge med i kvartfinalen dengang i ’98 og havde snakket om, at vi virkelig godt kunne tænke os at få hævn. Den fik vi!

Annonce:

Danske fodboldstjerner taber finalen i stjernespækket turnering

Hævntørstig Tøffe: Brasilien skal smage vores tacklinger

Tøffe og co. kanøfler super-stjerner: Kraftedeme hårdt!

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: