Toptræner i chokskifte: Lukkede ned for aktiehandel

Den portugisiske træner Jorge Jesus skifter fra Benfica og overtager trænerposten hos rivalerne fra Sporting

Jorge Jesus skal fremover stå i spidsen for Sporting i stedet for Benfica. (Foto: AP)
Jorge Jesus skal fremover stå i spidsen for Sporting i stedet for Benfica. (Foto: AP)

Jorge Jesus er klar som Sporting Lissabon-træner i den kommende sæson. Det forventede skifte blev bekræftet af Sportings klubpræsident sent fredag.

- Jeg kan officielt bekræfte tilgangen af Jorge Jesus som ny træner i vores klub for de kommende tre sæsoner, lød det fra præsident Bruno de Carvalho.

Rygterne om skiftet har sendt chokbølger gennem det meste af den portugisiske fodboldverden, og det fik endda suspenderet handlen med Sporting Lissabons aktier tidligt fredag.

Michael Laudrup ser fodbold med fagbriller - ikke med fanbriller. (Foto: AP) Champions League Laudrup: Jeg holder ikke med Barça hver gang

Nicolò De Marchi fik sig en god omgang motion forud for CL-finalen i Berlin. (Foto: Instagram) Champions League Juve-fans vanvittige tur: Gik 1100 km til Berlin

Det hele skyldes, at Jesus skifter fra lokalrivalerne Benfica, som han har sikret mesterskabet i de to seneste sæsoner, og som han har stået i spidsen for i seks sæsoner.

Jorge Jesus skulle angiveligt have afvist en kontraktforlængelse i Benfica, som indholdt en lønnedgang.

Sporting Lissabon fyrede for nylig klubbens træner Marco Silva, selv om denne sikrede klubbens første titel siden 2008, da Sporting Lissabon vandt den portugisiske liga cupfinale.

13 kommentarer
Vis kommentarer