Tortureret og dræbt fodboldspiller tryglede for sit liv

Det var en jaloux ægtemand, der sammen med en række kammerater i lørdags torturerede og myrdede den 24-årige brasilianske fodboldspiller Daniel Corrêa Freitas efter at han angiveligt havde dyrket sex med mandens hustru

Ungdommens kådhed og et billede sendt via Whatsapp kostede tilsyneladende lørdag den 24-årige brasilianske fodboldspiller Daniel Corrêa Freitas livet.

São Paulo-spilleren, der var udlejet til São Bento, havde været til en fødselsdagsfest i byen Curitiba, men var sammen med en række andre gået hjem til fødselarens forældre.

Her endte han i seng med moren i soveværelset - og da han lå ved siden af hende i sengen sendte han et billede til en ven via Whattsapp, hvor han forklarede, at han skulle have sex med hende. Det kan du via radiostationen Banda B, der har dækket sagen indgående, se her.

Så langt nåede han tilsyneladende ikke. For på et tidspunkt hørte et vidne skrig fra soveværelset, hvor den jaloux ægtemand havde tiltvunget sig adgang.

Efter lidt palaver kom yderligere tre mænd til, og de angreb Freitas, og vidnet hørte ham flere gange skrige, at han ikke ville dø.

Kort efter smed mændene Freitas i bagagerummet på en bil og kørte væk.

Liget af fodboldspilleren blev fundet et par timer senere med to dybe machete-snit i halsen, der var næsten skåret over, mens hans kønsdele var skåret af med en kniv.

Ægtemand, en lokal forretningsmand ved navn Edison Brittes, meldte sig selv torsdag og erkendte mordet, men han betonede, at han handlede i affekt, fordi hans hustru var i færd med at blive voldtaget.

Hans advokat fortæller til radiostationen Banda B, at han brød døren ind, fordi hans hustru skreg om hjælp. Og da han kom ind stod Freitas i undertøj bøjet over hende på sengen og forsøgte at voldtage hende.

Han så beskeden på Freitas' telefon. Derfor blev hans vrede forstærket - og derfor blev konsekvensen, at han slog Freitas ihjel bedyrede han ifølge Banda B til politiet.

Hustruen Cristina blev anholdt onsdag aften sigtet for meddelagtighed i mord - det samme gjorde datteren Allana. Familiefaren meldte altså først sig selv torsdag efter at have opholdt sig hos sin advokat.

Han samarbejder nu med politiet, der dog ikke finder det synderligt formildende.

- Vi hæfter os ved, at Edisons reaktion var uforholdsmæssig voldsom. Der var ikke behov for sådan grusomhed. Daniel blev tortureret, hans hals blev næsten skåret over, og hans kønsorgan blev afskåret, siger politiets chefefterforsker Amadeu Trevisan, der forventer, at der kan foretages flere anholdelser, da Brittes ikke handlede alene i forbindelse med selve drabet.

Brasiliansk fodboldspiller tortureret og myrdet

Alvorligt syg Lars Høgh: Jeg er ikke bange for at dø

Skandaløs handling afbryder fodboldkamp

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.