Transfervinduet er åbent: Kan Arsenal lokke Dortmund-stjerne?

Vi har samlet nogle af de mest interessante rygter i januars transfervindue

Arsenal og Liverpool er angiveligt interesserede i Dortmunds lynhurtige angriber Aubameyang. (Foto: AP)
Arsenal og Liverpool er angiveligt interesserede i Dortmunds lynhurtige angriber Aubameyang. (Foto: AP)

Nu skal der handles!

Vinterens transfervinduet i de fem store ligaer er åbent, og det betyder, at der i de kommende uger vil florere en masse rygter om spillere, der muligvis er på vej til at skifte klub.

Vi har samlet tre af de mest interessante, der snakkes mest om, i øjeblikket.

Aubameyang til Arsenal (Eller Liverpool)
Pierre-Emerick Aubameyang har været en af de helt store oplevelser i Bundesligaen denne sæson, hvor det er blevet til 18 træffere i 17 kampe. I hele 2015 er det blevet til 46 mål for klub og landshold - og Dormtund-angriberen er kun overgået at Suarez, Lewandowski, Messi og Ronaldo i målanatal i hele kalenderåret.

Det har gjort ham til en eftertragtet herre i fodbold-Europa, og især Premier League-klubben Arsenal meldes interesserede i angriberen. Sun of Sunday mener endda, at PL's nuværende førerhold allerede har kontaktet Dortmund og er villig til at spendere 425 millioner kroner på Bundesliga-profilen.

Men Arsenal kan få konkurrence af rivalerne fra Liverpool. The Telegraph beretter om, at Aubameyangs tidligere træner Jürgen Klopp meget vel kunne finde på at lokke den lynhurtige angriber til Anfield.

Dortmunds direktør, Hans-Joachim Watzke, slår fast, at planen er at fastholde den nuværende trup - men samtidig afviser han over for Bild ikke et salg.

- Jeg vil gerne gøre det klart, at Dortmund ikke er afhængig af én spiller. Vi er ikke afhængige af nogen. Vi fandt en løsning, da Robert Lewandowski smuttede. Interessen for vores spillere er ikke ny, men vi tager det roligt. Vi er i en position, hvor vi kan finde alternative løsninger, siger han.

De udtalelser har ikke ligefrem gjort rygterne mindre interessante...

Miralem Pjanic til Real Madrid
AS Roma-stjernen har nok haft sin bedste periode i hovedstadsklubben i dette efterår, hvor midtbanespilleren især har brilleret med flere fantastiske frisparkskasser.

Bosnierens stabile spil har da også fået selveste Real Madrid til at intensivere deres interesse i den 26-årige spiller. Marca kunne således berette om, at spanierne allerede havde taget kontakt til Romas ledelse om et muligt januar-skifte.

Ifølge den spanske avis er Madrid villige til at udløse Pjanic' frikøbsklausul, som lyder på 334 millioner kroner.

Hovedpersonen åbner dog ikke selv op for et janaur-skifte.

- Real Madrids interesse? Jeg er kun fokuseret på Roma i øjeblikket, siger Pjanic ifølge La Gazzetta dello Sport.

TV: Gense Pjanic' frisparksperle mod Leverkusen fra Champions League

Marquinhos til Manchester United
I 2013 blev den brasilianske forsvarsspiller den dyreste teenager i fodboldverden, da PSG købte den dengang 19-årige spiller fra Roma for 235 millioner kroner.

Men eventyret i det franske er ikke gået efter brasilianerens planer, der for det meste er blevet henvist til bænken, mens landsmændene David Luiz og Thiago Silva har figureret i startopstillingen i stedet.

Den situation vil Manchester United angiveligt gerne udnytte.

Premier League-klubben har døjet med skader i midterforsvaret til Phil Jones og Marcos Rojo, og derfor er manager Louis van Gaal mere end interesseret i at styrke sig på netop den position med den 21-årige brasilianer. Det skriver spanske Fichajes.

Marquinhos afviser da heller ikke, at at et skifte kan komme på tale.

- Det er meget smigrende (Uniteds interesse red.). Det betyder, at jeg gør det godt. Som alle andre spillere, vil jeg også gerne være en del af startopstillingen.

- Jeg respekterer træneren i PSG, men der kommer et tidspunkt, når man bliver ældre, hvor man ikke er tilfreds med en bænkplads, siger brasilianeren til JJC ifølge Manchester Evening News.

Husk at du kan få overblik over alle transfers, når Ekstra Bladet TV sender live fra den sidste dag i transfervinduet.

9 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere