Tre mand godkendt til at udfordre Blatter

FIFA har godkendt tre kandidater til at udfordre den siddende præsident Sepp Blatter til valget 29. maj

Luis Figo (tv.) er en af de tre modkandidater til Sepp Blatter (i midten) til FIFA's præsidentvalg. (Foto: AP/Michele Limina)
Luis Figo (tv.) er en af de tre modkandidater til Sepp Blatter (i midten) til FIFA's præsidentvalg. (Foto: AP/Michele Limina)

Det internationale fodboldforbund, FIFA, har mandag offentliggjort tre modkandidater til Sepp Blatter forud for det kommende præsidentvalg i maj.

Selv om navnene på Blatters tre udfordrere har været kendt siden slutningen af januar, så har FIFA nu officielt godkendt Luis Figo, Ali Bin Al Hussein og Michael van Praags kandidatur.

David Ginola fik ikke den opbakning, der var nødvendig for at kunne stille op til præsidentvalget i FIFA. (Foto: AP/Alastair Grant) Intl. fodbold Ginola må droppe at vælte Blatter

Den tidligere portugisiske stjernespiller Luis Figo, Jordans prins Ali Bin Al Hussein og præsidenten for det hollandske fodboldforbund, Michael van Praag, har alle fået opbakning fra minimum fem forbund.

Dansk Boldspil-Unions (DBU) officielle politik har været at støtte alle kandidater for at få det bredest mulige felt til valget, der finder sted 29. maj i Zürich.

Figo er ikke uvant med at gnubbe skuldre med de store. Her er det Eusebio, der får et klem. (Foto: AP) Intl. fodbold Figo vil være FIFA-præsident - støttes af DBU

DBU mangler endnu at melde offentligt ud, hvem man vil stemme på.

78-årige Sepp Blatter har siddet i toppen af FIFA siden 1998.

0 kommentarer
Vis kommentarer