Trods sexskandale: Vil gerne spille med Real Madrid-stjerne

Mathieu Valbuena vil ikke have noget problem med at spille med Karim Benzema på landsholdet, selvom de to spillere står midt i en massiv skandale

Mathieu Valbuena og Karim Benzema er næppe på julekort med hinanden - men førstnævnte bedyrer, at han ikke har noget problem med at spille med Real Madrid-stjernen på landsholdet. (Foto: AP)
Mathieu Valbuena og Karim Benzema er næppe på julekort med hinanden - men førstnævnte bedyrer, at han ikke har noget problem med at spille med Real Madrid-stjernen på landsholdet. (Foto: AP)

Karim Benzema og Mathieu Valbuena er begge store profiler på den internationale scene. Den sidste del af 2015 blev dog kaotisk for de to spillere.

Benzema blev anklaget for afpresning af sin holdkammerat på landsholdet, hvor Real Madrid-angriberen angiveligt har truet med at offentliggøre en sexvideo med Valbuena.

Det kostede udelukkelse fra det franske landshold, mens også Valbuena senest måtte sidde over, da de nationale udvalgte var i aktion. Alligevel er det endnu en mulighed, at de to spillere kan komme til at spille på samme hold til sommerens EM-slutrunde.

Et noget akavet scenarie, men en af hovedpersonerne vil ikke have et problem med at se sin landsmand i øjnene:

- Nej, jeg vil ikke have et problem med at spille sammen med Karim Benzema. Overhovedet ikke. Alt er muligt, og fra min side er der ikke et problem i det, siger Mathieu Valbuena til TF1, inden han kommenterede på senest at være blevet fravalgt på landsholdet:

- Jeg har talt med træneren om det, og jeg forstår beslutningen. I begyndelsen var jeg i chok, hvor jeg havde svært ved at acceptere det.

- Som tiden er gået forstår jeg dog godt beslutningen. Mine præsentationer i Lyon har ikke været dårlige, men statistikken har heller ikke været optimal, udtaler franskmanden.

Sagen mellem Karim Benzema og Mathieu Valbuena trækker fortsat masser af overskrifter verden over. Det er på nuværende tidspunkt yderst tvivlsomt, at begge spillere bliver udtaget til EM-slutrunden i hjemlandet.

Se også: Landstræner: Benzema er havnet i skandale ved en fejl

Se Benzema give Zidane en drømmedebut som Real Madrid-træner her:

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere