Udsætter storkamp til december

Det Spanske Fodboldforbund bekræfter, at storkampen mellem FC Barcelona og Real Madrid spilles 18. december

Kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid er blevet udsat, fordi gaderne står i flammer i Barcelona, men hvad går urolighederne ud på? Få et hurtigt overblik. Video/redigering: Reuters/Signe Skov.

Seks dage før jul får fodboldfans en tidlig julegave.

Onsdag har turneringskomitéen i Det Spanske Fodboldforbund bekræftet, at den udsatte storkamp mellem FC Barcelona og Real Madrid spilles onsdag 18. december. Det skriver forbundet på sin hjemmeside.

Kampen skulle egentlig være afviklet på lørdag klokken 13, men grundet den anspændte politiske situation i Catalonien er opgøret af sikkerhedsmæssige årsager udskudt.

Allerede tidligere på ugen kunne spanske medier berette, at begge klubber havde udpeget 18. december som den optimale spilledato, og klubberne har nu fået deres vilje.

Flytningen til en onsdag kan dog få et økonomisk efterspil, da spilletidspunktet ikke er lige så attraktivt for tv-rettighedshaverne.

Det skyldes blandt andet, at man ved at spille El Clasico på en onsdag får en aftenkamp i Spanien, og det harmonerer dårligt med ønsket om en kamp tidligere på dagen af hensyn til det lukrative asiatiske tv-marked.

Slavia kommer på en svær opgave, når Messi og co. skal bremses. Foto: Vincent West/Ritzau Scanpix Betting - 23. okt. 2019 - kl. 10:16 Slavia skal bremse Messi og co.
Se også: Lettet Harry Kane: Lige hvad vi havde brug for
Se også: Sent comeback: Redder Juventus fra fiasko

1 kommentar
Vis kommentarer