Uhyggelige billeder: Kollapser på banen

Landsholdsmålmand kollapser på sidelinjen efter brutalt sammenstød på banen i debut

Mamadou Samassa med fortid i fransk fodbold kollapsede i sin debut i tyrkisk topkamp. Foto/AA/ABACA/Ritzau Scanpix
Mamadou Samassa med fortid i fransk fodbold kollapsede i sin debut i tyrkisk topkamp. Foto/AA/ABACA/Ritzau Scanpix

AC Horsens Hårdt ramt af fars død: Superliga-profil ophæver kontrakt

Han har spillet mere end 200 kampe i den franske Ligue 1 for Guingamp og Troyes skiftede i sommer til tyrkiske Sivasspor.

Lørdag aften debuterede Malis 29-årige landsholdsmålmand Mamadou Samassa så for sin tyrkiske klub, men det blev en forfærdelig debut mod storklubben Besiktas.

I første halvlegs overtid stødte den tidligere franske U-landsholdsmålmand sammen med gæsternes Tyler Boyd og begge blev liggende på græsset.

Efter en omgang behandling kom han på højkant og blev ført ud af banen. På sidelinjen gik det pludselig helt galt og tv-billeder viser, hvordan han pludselig falder bagover og kollapser fuldstændig, (SE TV-KLIPPET HER) inden han straks bliver kørt på hospitalet.

Gediminas Mazeika og Victor Nelsson kigger på straffesparkspletten. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix FC København Mudderpletten alle taler om: - Det var meget mystisk

At følge sit favorithold er lige så god motion som en gåtur på 90 minutter. Foto: Rikke Milling/Polfoto Intl. fodbold Dårligt nyt til kæresten: Sundt at se fodbold

Det tyrkiske nyhedsbureau DHA meldte omkrnig midnat, at spilleren var i kritisk tilstand, men et par timer inde i det nye døgn er klubben så kommet med positivt nyt omkring målmanden.

- Vores målmand Mamadou Samassa kolliderede med Besiktas-spilleren Tyler Boyd og slog den øverste del af brystet, mens baghovedet ramte lige ned i jorden.

- Akutafdelingen på hospitalet har undersøgt spilleren, og der er ikke tale om en livstruende situation. Spillerens generelle tilstand er fin, men han er fortsat indlagt til kontrol, lyder det på klubbens hjemmeside.

Peder Forsman fandt sine ofre via netdating. Foto: Lars Poulsen Sport Her er boksepromotors uhyggelige fortid

Klubbens præsident Mecnun Otyakmaz samt bestyrelsesmedlemmer har allerede været på besøg hos målmanden på hospitalet.

Sivasspor vandt i øvrigt kampen med 3-0, og storholdet Besiktas ligger dermed sidst i den tyrkiske liga, hvor også Galatasaray tabte premieren.

Felice Gimondi sammen med Eddy Merckx ved Giro-præsentationen i 2006. Foto: Luca Bruno/Ritzau Scanpix Cykling Hjerteanfald i havet: En af cyklingens største er død

Jørgen Leth mindes Felice Gimondi, der var en rytter, han havde respekt for. Foto: Niels Hougaard/Polfoto Cykling Leth mindes død stjerne: - Han var elegant og nobel

Robert Whittaker i blå shorts måtte trække sig inden søndagens kamp med en absurd skade. Foto: John Locher/Ritzau Scanpix MMA Kunne være død: - Tarme og indvolde stak ud gennem et hul

5 kommentarer
Vis kommentarer