Usain Bolt skriver overraskende fodbold-historie

Når Pro Evolution Soccer 2018 udkommer til september, vil man kunne spille med Usain Bolt, der højst overraskende er blevet en del af spillet

Verdens hurtigste mand indstiller efter verdensmesterskaberne i London til august sin løbekarriere, men det betyder ikke, at han ingenting skal lave.

Usain Bolt, der er en stor fan af Manchester United, har tidligere ytret ønsket om at blive professionel fodboldspiller, og nu får gamere verden over muligheden for at teste ham ud virtuelt.

Han har fået sin karakteristiske sejrs-pose med sig i spillet Foto: Konami
Han har fået sin karakteristiske sejrs-pose med sig i spillet Foto: Konami

Når Pro Evolution Soccer 2018 udkommer til september, vil det nemlig være med den ottedobbelte OL-guldvinder, som spilbar karakter.

- Jeg elsker fodbold, og jeg har spillet PES så langt tilbage, jeg kan huske – det er det bedste fodboldspil, der findes, og det er en stor ære at være en del af det, sagde Usain Bolt til Konami, der står bag PES.

- Da muligheden opstod for at blive en spiller i PES 2018, var det næsten for godt til at være sandt.

- Det var en fascinerende proces at få scannet mit ansigt og mine bevægelser til brug i spillet, og jeg håber at dem, der forudbestiller spillet, udnytter min fart og mine skills fuldt ud.

Det bliver spændende at se, hvor god han bliver sammenlignet med de rigtige pro'er Foto: Konami
Det bliver spændende at se, hvor god han bliver sammenlignet med de rigtige pro'er Foto: Konami

Den 30-årige jamaicaner er blevet ambassadør for spillet, og det er derfor, at han har fået mulighed for at medvirke.

Det er første gang, Pro Evolution Soccer har ladet én, der ikke er fodboldspiller, være med i spillet, der er den største konkurrent til den populære FIFA-serie.

For at få Usain Bolt-karakteren i spillet, kræver det, at man forudbestiller det.

Få et lille indblik i, hvordan Pro Evolution Soccer 2018 ser ud

Usain Bolt løb sit sidste professionelle løb på Jamaica. Det blev selvfølgelig en sejr:  Usain Bolt sagde farvel til sine landsmænd med en sejr. Nu gælder det VM - som bliver det sidste store mål for verdensstjernen. (Foto: AP) Atletik Bolt sagde farvel med triumf: 'Et af mine værste løb'

Sorg kan ødelægge forberedelserne for Bolt forud for VM til august: Usain Bolt mistede i april vennen og atletikudøveren Germaine Mason. Det har sat sine spor i Bolt. Foto: Splash News/All Over Press. Atletik Usain Bolt i kæmpe sorg: Vennens død kan smadre drømmen

Se de rigeste sportsfolk i verden: Serena Williams under French Open, hvor hun tog rollen som tilskuer til storesøster Venus' opgør. Foto: AP Sport 99 mænd og én kvinde: Her er verdens rigeste sportsfolk  

27 kommentarer
Vis kommentarer