Værsgo - her er 22 gratis spillere til din klub

Ekstra Bladet har fundet de mest spændende spillere, der stadig kan skifte klub

Mohamed Zidan er en af de spillere, der stadig gratis kan finde sig en ny klub. (Foto: Morten Overgaard)
Mohamed Zidan er en af de spillere, der stadig gratis kan finde sig en ny klub. (Foto: Morten Overgaard)

Transfervinduet lukkede natten til tirsdag, og det betyder, at spillere under kontrakt ikke længere kan skifte klub.

Spillere uden kontrakt kan dog stadig skifte klub, og Ekstra Bladet har fundet 22 af de mest spændende gratis spillere.

Mikkel Beckmann, 31 år, angriber, Elfsborg
- Den tidligere danske landsholdsspiller har en succesfuld fortid i Lyngby, FC Nordsjælland og Randers, men har de seneste måneder været et hedt emne i AGF. Han træner med i Randers, men klubben mener, at de er godt besat i offensiven i forvejen

Patrick Olsen, 20 år, midtbane, Inter
- Den danske U21-landsholdsspiller er løst fra sin kontrakt i den italienske storklub. Han har trænet med i sin tidligere klub Brøndby, men vil helst blive i udlandet.

Patrick Olsen er gratis og klar til at finde en ny klub (Foto: AP)
Patrick Olsen er gratis og klar til at finde en ny klub (Foto: AP)
 

Mohamed Zidan, 33 år, angriber, Baniyas
- Var en af Superligaens bedste spillere nogensinde, da han var i FC Midtjylland, men den dansktalende egypter har været klubløs i halvandet år. Hjertet taler for FC Midtjylland, men de mangler ikke lige angribere. Har dansk kæreste og vil gerne hjem til Danmark.

Antonio Cassano, 32 år, angriber, Parma
- Han har spillet i seks af de store italienske klubber og også Real Madrid. Har 39 landskampe på sit cv, men i januar blev han enig med Parma om at ophæve kontrakten. Har været rygtet tilbage til Inter.

Antonio Cassano var med til VM i sommer. Nu er han gratis (Foto: AP)
Antonio Cassano var med til VM i sommer. Nu er han gratis (Foto: AP)
 

Nicolas Anelka, 35 år, angriber, Mumbai
- Juventus, Mumbai og Persija Jakarta hedder franskmandens tre seneste klubber. Opholdet i Indonesien skulle have varet halvandet år, men endte efter 10 dage, så nu er Anelka på jagt efter sin 14. klub i karrieren.

Lassana Diarra, 29 år, defensiv midtbane, Lokomotiv
- Den tidligere Real Madrid-spiller blev uvenner med træneren i Rusland og mødte ikke op til træning. Så blev han fyret, og franskmanden har været uden kontrakt siden i sommer. Har været rygtet til QPR og Newcastle.

Hatem Ben Arfa, 27 år, offensiv midtbane, Nice
- Skiftede fra Newcastle til Nice i januar, men reglen om max to klubber på en sæson gjorde, at han ikke måtte spille i foråret, og så blev kontrakten ophævet igen. Franskmanden leder nu efter en ny klub, der dog først kan bruge ham til sommer.

Benoît Assou-Ekotto, 30 år, venstre back, Tottenham
- Har spillet mere end 200 kampe for Tottenham, men den camerounske back har ikke fået et eneste minut i sæsonen, og derfor blev han fritstillet et halvt år før tid.

Dmytro Chygrynskiy, 28 år, midterforsvarer, Shakhtar
- Skiftede for fem år siden tilbage til Shakhtar efter 12 kampe for selveste Barcelona. Nu har han forladt Shakhtar igen, men hans næste klub er næppe Barcelona.

Dmytro Chygrynskiy var engang ny spiller i Barcelona (Foto: AP)
Dmytro Chygrynskiy var engang ny spiller i Barcelona (Foto: AP)
 

Timo Hildebrand, 35 år, målmand, Frankfurt
- Syv landskampe for Tyskland er det blevet til for målmanden, der havde en stor karriere i Stuttgart, også kom til Valencia, Hoffenheim, Sporting og Schalke. Blev fritstillet 29. januar efter blot tre kampe for Frankfurt.

Cesar Santin, 33 år, angriber, Kalmar
- Den brasilianske angriber med en stor fortid i FC København stoppede ved årsskiftet i svenske Kalmar og leder nu efter en ny klub. Vendsyssel i den næstbedste danske række har været nævnt.

Andy Johnson, 33 år, angriber, Crystal Palace
- Hele 21 Premier League-mål i sæsonen 2004/2005 og også en landskamp for England. Siden blev det Everton, Fulhma, QPR og senest igen Crystal Palace, men nu er kontrakten udløbet.

Andy Johnson var engang en af Premier Leagues farligste angribere (Foto: AP)
Andy Johnson var engang en af Premier Leagues farligste angribere (Foto: AP)
 

Christian Wilhelmsson, 35 år, højre kant, Mjällby
- 79 landskampe for Sverige og ophold i Stabæk, Anderlech, Nantes, Roma, Bolton, Deportivo, LA Galaxy og en række arabiske klubber er det blevet til. Senest et ophold hjemme i Sverige, men her er kontrakten udløbet, og de regner ikke med ham i den nye sæson.

Marcus Nilsson, 26 år, midterforsvarer, Kalmar
- Svenskeren har været til prøvetræning i West Ham, hvor han var i spil som Winston Reid-afløser, men det blev ikke til noget. Har tidligere spillet i hollandske Utracht og har en enkelt landskamp.

Carlos Costly, 32 år, angriber, Gaziantepspor
- Den honduranske angriber scorede mod Ecuador under sommerens VM-slutrunde. Han har tidligere også spillet for Birmingham, men nu står han altså uden klub igen.

Albert Riera, 32 år, venstre back, Udinese
- Han har spillet 16 landskampe for Spanien og har fortid i Liverpool, Manchester City, Espanyol, Olympiakos og Galatasaray, men han blev fyret i november i Udinese for at tage til poker-turnering i stedet for at spille mod Chievo.

Ricardinho, 30 år, venstre back, Malmö
- Har i mange år været en af Allsvenskans bedste backer. Efter fem år i Sverige er den lille brasilianer også blevet svensk statsborger, men nu er han uden kontrakt.

Ricardinho spillede Champions League for Malmö i efteråret. Nu er han gratis (Foto: AP)
Ricardinho spillede Champions League for Malmö i efteråret. Nu er han gratis (Foto: AP)
 

Simao Sabrosa, 35 år, venstre kant, Espanyol
- Med fortid i Barcelona, Benfica, Atletico Madrid og Besiktas, men han har ikke spillet kampe siden i sommer. Satsede på at finde en ny klub i Spanien eller Portugal, men foreløbig forgæves.

Teteh Bangura, 25 år, angriber, Bursaspor
- Bombede mål ind for AIK tilbage i 2011 og røg siden til tyrkiske Bursaspor. Her har han været udlejet fra i flere omgange - senest til AIK, men nu er kontrakten udløbet.

Marco Motta, 28 år, højre midtbane, Juventus
- Det er kun blevet til 23 minutter på banen for Juventus siden 2011, da han har været udlejet til Catania, Bologna og Genoa. I sommer afviste han et skifte til Norwich, og nu er han fritstillet uden en eneste kamp denne sæson.

Cabral, 26 år, defensiv midtbane, Sunderland
- Blev fritstillet i slutningen af transfervinduet efter et skuffende ophold, der kun bød på en enkelt kamp og senere udleje til Genoa.

Jaime Gavilan, 29 år, venstre kant, Levante
- Den tidligere spanske U21-landsholdsspiller havde en stor karriere i Getafe, men opholdet i Levante blev aldrig nogen succes. Blot to kampe blev det til i efteråret, og så blev kontrakten brudt efter fælles forståelse.

Foruden de transferfri spillere, så er det stadig muligt for lande som Sverige, Norge, Rusland, USA og Kina at købe spillere.

Til sommer har yderligere en lang række spillere kontraktudløb. Her er en række af de mest spændende, som der altså allerede nu kan forhandles med.

Se her, hvorfor Brøndby ikke vil have Mohamed Zidan:

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær