Vanvid fanget på video: Fan taper romerlys fast på lille pige

Video afslører en kvinde i River Plate-trøje i færd med at klistre romerlys fast på et barns krop, så det forbudte fyrværkeri kunne smugles ind på stadion

Stadig i forventning om, at kampen ville blive afviklet, pisker River Plate-fans en stemning op før den afgørende finalekamp i Copa Libertadores lørdag. Foto: AP.
Stadig i forventning om, at kampen ville blive afviklet, pisker River Plate-fans en stemning op før den afgørende finalekamp i Copa Libertadores lørdag. Foto: AP.
Følg Fodbold

Hvad gør man, når man vil fejre sit fodboldhold med romerlys og skal have det ulovlige fyrværkeri smuglet ind på et fyldt stadion? Jo, man taper selvfølgelig det farlige krudt fast på et barn, som næppe bliver kropsvisiteret ved indgangen!

Det synes at have været tankegangen for en kvindelig fan af River Plate forud for den senere udskudte finale i Copa Libertadores i Buenos Aires i Argentina lørdag.

En video offentliggjort af sportsportalen Telemundo Deportes afslører kvinden i sit vanvittige forehavende.

Videoen dokumenterer den fanatisme, der hersker blandt sydamerikanske fodboldfans - en fanatisme, som drev River Plate-fans til at modtage finalemodstanderen, Boca Juniors, med sten- og flaskekast. Flere Boca Juniors-spillere måtte efterfølgende søge lægehjælp.

Et tweet fra Telemundo Deportes viser Boca Juniors-spillere i omklædningsrummet efter den kaotiske ankomst til stadion.

Flere af spillerne synes på videoen at lide under virkningen af tåregas, som politiet brugte foran stadion til at passificere masserne.

Kampen blev udskudt to gange, før det endelig blev besluttet, at der var brug for total nedkøling af temperamentet i fanskaren. Kampen blev derfor først flyttet til søndag klokken 21 og dernæst udskudt på ubestemt tid.. Det fik ikke umiddelbart de glødende River Plate-fans i bedre humør, og de mest ivrige af dem forsøgte at storme omklædningsrummene, skriver espn.com.

På vejen afbrød de et interview med River Plate-præsident Rodolfo D'Onofri, som måtte søge tilflugt i det indre af stadionnet Monumental de Núñez.

Ifølge espn.com erkendte sikkerhedschef Marcelo Alessandro fra bystyret i Buenos Aires, at en sikkerhedsbrist havde åbnet mulighed for at angribe bussen.

Tusinder af fjendtlige fans stod langs bussens rute, og en større forsamling ventede med kasteskyts i det sidste sving før sikkerheden bag de høje porte ind til stadionområdet.

Boca-anfører Pablo Perez og midtbanespilleren Gonzalo Lamardo blev efterfølgende kørt på hospitalet. Perez havde skader på arme og et øje, mens Larmado havde vejrtrækningsproblemer, skriver espn.com.

Kæmpe skandale: Spillerbus angrebet - finale udsat

Dømte VAR-straffe: Så gik kampklædt politi på banen

Ballademageren fra helvede: Han brændte alle sine broer

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind