Annonce:
Annonce:

Var du i tvivl? Messi har beholdt kappen

Lionel Messi har gemt alt fra VM-triumfen - også den omdiskuterede arabiske kappe, som han fik om skuldrene på podiet

Qatars emir, Sheikh Tamim bin Hamad al-Thani, iførte Lionel Messi den specielle bisht, mens FIFA-præsident Gianni Infantino ikke kunne lade være med at grine ad det hele. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix
Qatars emir, Sheikh Tamim bin Hamad al-Thani, iførte Lionel Messi den specielle bisht, mens FIFA-præsident Gianni Infantino ikke kunne lade være med at grine ad det hele. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

VM-finalen i Qatar i december gik over i historien efter først Frankrigs bemærkelsesværdige comeback og derefter Lionel Messis fejring med pokalen i sit sidste mulige forsøg.

Men efter finalen kom et helt andet og ganske uventet indslag til at fylde rigtig meget. Nemlig den kappe - en såkaldt 'bisht' - som Messi blev iført, umiddelbart inden han modtog VM-trofæet.

Holdningerne til den arabiske klædedragt var mildest talt delte - og de fleste ikke specielt flatterende. Men det piller ikke ved, at Lionel Messi har beholdt den gyldne 'bisht' sammen med alt andet fra finalen.

Det fortæller han i et interview med den argentinske sportsavis Olé:

- Jeg har det hele - jeg har det hele. Støvlerne, trøjerne og kappen. Det hele ligger på min ejendom. Marito (landsholdets holdleder, De Stéfano, red.) og Juan Cruz (barndomsven, red.) passer på det for mig - de passer altid på alting for mig.

Annonce:

- Til marts tager jeg det hele med til Barcelona, hvor jeg har mine ting og mine 'memorabilia' (minder og souvenirs, red.), siger Lionel Messi.

Intet problem med Mbappé
Han fortæller også, at han og holdkammerat i Paris Saint-Germain Kylian Mbappé, der indtog finalens anden helt store hovedrolle, har fået talt om den finale, der i sagens natur blot kunne have en vinder. Og at de to fortsat er på rigtig god fod.

- Ja, vi har talt om kampen, om fejringerne og om, hvordan folk har været i Argentina i de dage, hvor jeg var der på ferie. Og faktisk ikke så meget andet. Men det det har været rigtig godt, siger Messi.

Han havde ikke behov for at tale mere om sejren, ligesom han fornemmede, at Mbappé ikke havde brug for mere information.

- Jeg har også været på den anden side og prøvet at tabe en VM-finale (2014 mod Tyskland, red.), og den ønskede jeg heller ikke at vide noget om. Om hvad der skete. Faktisk slet ikke noget, der havde med VM at gøre dengang, og det er også derfor, at jeg heller ikke ville tale om det nu.

Annonce:

- Sandheden er, at der ikke er noget problem med Kylian. Tværtimod.

Efter VM-sejren har Lionel Messi vundet alt, hvad han har haft mulighed for at vinde - og han og PSG styrer også sikkert mod endnu et fransk mesterskab.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Randers-spilleren Björn Kopplins mor er en større stjerne end ham selv. Hun er nemlig team manager i Union Berlin, der ligger nummer to i Bundesligaen. Hør mere i 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: