Verdens værste offside: Her får spiller sit livs møgfald

21-årig rumæner ville så gerne på måltavlen. Det havde nær kostet ham dyrt

Følg Fodbold

Det er ikke hver dag, Valentin Gheorghe kommer på måltavlen for sin klub, Astra Giurgiu.

Den 21-årige forsvarsspiller er først ved at etablere sig som professionel fodboldspiller i rumænsk fodbold, så derfor løb han lidt ekstra stærkt, da chancen for at score pludselig bød sig 31. oktober.

Det slap han ikke godt fra.

Som de stærkt fortvivlende tv-billeder herover viser, løb han alt, hvad remmer og tøj kunne holde, da Astra i pokalkampen mod Universitatea Cluj førte 4-3 efter 122 minutter. På det tidspunkt havde Cluj i et sidste øjebliks desperation sendt målmanden med frem på et hjørnespark i håbet om mirakel.

Det udeblev selvfølgelig, som det oftest er, og sjusk og slendrian fra en holdkammerat, der ikke formåede at holde på bolden, førte til en kontra, hvor bolden blev spillet langt frem i venstre side, mens den tilbageløbende målmand, Cosmin Dur-Bozoanca, forgæves forsøgte at nå hjem.

Det var ham, Valentin Gheorghe løb om kap med.

Det var hans holdkammerat Laurentiu Bus, der førte bolden frem og som afsluttede langt pokker ude fra mod det tomme mål. Bolden var på vej i mål. Det kunne Dur-Bozoanca ikke gøre noget ved. Hvad hverken han eller Bus dog havde forudset var Gheorghes vanvittigt lave fodbold-intelligens fik ham til i næste sekvens.

For han nåede frem til bolden, netop som den skulle til at passere målstregen; og lossede til den.

Klar offside. Laurentiu Bus var klar over det med det samme. Det samme var linjedommeren, der vinkede og fik dommerens opmærksomhed, så denne fløjtede.

Og så blev resten af stadion også klar over det. Inklusive tossen Valentin Gheorghe, der i næste nu fik sig en overhaling af en anden verden fra sin holdkammerat, der først og fremmest havde set en oplagt scoring forsvinde, og dernæst trods de 122 minutters spil måtte vende om og igen tænke defensivt.

Nu sluttede opgøret 4-3 til Asta, så Gheorghe slap for videre tiltale. I hvert fald hvad vi har hørt. Det kan dog ikke udelukkes, at der har været et par svirpende håndklæder i badet efterfølgende.

Fik drøje hug for satire af Serena: Svaret fra hans arbejdsgiver er mesterligt

Tennis-baben blev distraheret: Tissehullet stod åbent

Dansk dommer overfaldet: Slået ned efter rødt kort

Afgjort i 96. minut: Indskifter laver hattrick i vildt drama

Golf-baben over dem alle: Brysterne kan være i vejen

11 grunde til gigantisk succes: Sådan har Esbjerg stormet Superligaen

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind