Vildt klip: Fodboldspiller ramt af lyn

Den peruvianske fodboldspiller Joao Contreras er i livsfare, efter at han tirsdag blev ramt af lynet i en playoff-kamp - også en linjevogter fik skader

Den peruvianske fodboldspiller Joao Contreras kæmper netop nu for sit liv, efter at han i en pokalkamp i hjemlandet blev ramt af et lyn.

Den tragiske hændelse skete umiddelbart efter, at spillerne fra hans klub Sport Aguila og modstanderne fra Union Fuerza Minera var løbet på banen til anden halvleg af det andet semifinaleopgør i Copa Peru, der ikke er en egentlig pokalturnering, men snarere en regional oprykningskamp til divisionsniveau.

Intl. fodbold Se listen med de værste fodboldtragedier

På videoen kan man ikke umiddelbart se lynet, men man kan derimod se en røgsky rejse sig fra den 21-årige fodboldspiller, der derefter falder livløs til jorden.

Holdkammerater og modstandere løber straks den stærkt forkomne forsvarsspiller til hjælp, og han blev i stærk kritisk tilstand fragtet til hospitalet, hvorefter klubben fejlagtigt erklærede, at han var omkommet.

Lynnedslag koster igen fodboldspillere livet (Arkivfoto: Thomas Borberg) Intl. fodbold To fodboldspillere døde efter lynnedslag

Så medtaget var han imidlertid ikke, og klubben undskyldte hurtigt, men hans aktuelle tilstand er ikke kendt.

Også linjedommer Abraham Loayza, der stod tæt ved Contreras, blev skadet under lynnedslaget.

Kampen blev afbrudt ved stillingen 1-1. Union Fuerza Minera vandt det første opgør 6-3.

0 kommentarer
Vis kommentarer