Xavi fortsætter i Qatar til 2020

Den spanske landsholdslegende, Xavi, har forlænget sin aftale med Al Sadd indtil 2020

Xabi fortsætter i Al Sadd til 2020. Foto: All Over
Xabi fortsætter i Al Sadd til 2020. Foto: All Over

I 2015 skiftede Xavi FC Barcelona ud med Al Sadd, men efter tre år i klubben er den tidligere landsholdsstjerne endnu ikke klar til at lægge støvlerne på hylden.

Det står klart, efter at han netop har forlænget sin aftale med klubben. Den nye aftale løber indtil 2020.

- Jeg er glad for fortsat at være en del af Al Sadd-familien. Jeg nyder at være i klubben. Alle her er én stor familie og jeg er glad for at fortsætte, lyder det fra Xavi ifølge klubbens hjemmeside.

Allerede i april fortalte klubbens direktør, Turki Al-Ali, at de var blevet enige om en kontraktforlængelse med spanieren. Hvilken rolle Xavi ville få var dog ikke fastlagt, og spanske medier rapporterede, at han var udset som klubbens nye cheftræner, men den plan ser ud til at blive udskudt.

Xavi har spillet 64 kampe i Al-Sadd-uniformen.

Se også: Pernille Harder scorede i gigantisk finale-nedtur

Cristiano Ronaldo fortæller, at han har en biologisk alder på 23 år, selvom han er 33 år, og vil fortsætte, til han bliver 41 år. Foto: AP Spansk fodbold - 25. maj. 2018 - kl. 06:22 Cristiano chokerer i alderssnak: - Jeg er 23 år
Brøndby har allerede vundet pokaltitlen, men nu jagter man selvfølgelig The Double. Foto: Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Sport og Spil Satsede på guld: Så meget brugte Brøndby forgæves på mesterskabslir

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere