Zlatan hyldede sig selv efter skifte: Derfor tager han til USA

Den store svensker tager ikke til Los Angeles for pengenes skyld

Zlatan købte en helside i en avis og annoncerede sig selv med fem ord i dagens udgave af LA Times. Foto: Jon Shard/LA Galaxy via AP
Zlatan købte en helside i en avis og annoncerede sig selv med fem ord i dagens udgave af LA Times. Foto: Jon Shard/LA Galaxy via AP

Zlatan Ibrahimovic præsenterede sig fredag som ny spiller, som kun Zlatan kan gøre det.

En helside i Los Angeles Times med fem ord. Så enkelt kan det gøres. Også selvom det nok har kostet svenskeren en mindre formue at rydde en side i den amerikanske avis.

Artiklen fortsætter under billedet..

Gør det ikke for pengene
Lige præcis penge er dog ikke det store problem for Zlatan Ibrahimovic, der har haft svært indbringende kontrakter i nogle af verdens største klubber i England, Spanien, Frankrig og Italien.

Og penge er heller ikke motivationen forud for skiftet til den amerikanske liga.

- Først og fremmest er jeg der for at spille fodbold. Jeg er der ikke for noget andet. Mit første mål er at spille fodbold og gøre det, jeg er god til.

- Jeg glæder mig til at komme derover, få erfaringer med Galaxy og opleve, hvordan fodbold i USA. Jeg vil være en del af det og gøre det bedre, siger Zlatan Ibrahimovic til Los Angeles Times, der altså udover at sælge annonceplads også har sikret sig en eksklusiv snak med svenskeren.

LA Galaxy spiller søndag dansk tid mod Vancouver Whitecaps, men det er nok tvivlsomt, om Zlatan allerede figurerer på holdet i den kamp. I stedet spekuleres der i, at han er klar til at rykke ud weekenden efter på hjemmebane mod naboerne fra Los Angeles FC.

Hans kontrakt med Manchester United blev revet i stykker torsdag.

Zlatan er klar for LA Galaxy. Foto: Jon Shard/LA Galaxy via AP
Zlatan er klar for LA Galaxy. Foto: Jon Shard/LA Galaxy via AP

Landstræner overvejer at vælge stjerner fra til VM

Nadia Nadim taler om drabet på sin far: - Vi fandt ham aldrig