Annonce:
Annonce:

16-årigt fænomen med fornem og nytteløs dobbelt-redning

Talentfulde Gianluigi Donnarumma imponerede nok engang for Milan, men selvom han diskede op med to klasseredninger på kort tid kunne han ikke forhindre et pointtab til Udinese

Annonce:
Følg Fodbold

AC Milan har leveret stabile præstationer i de seneste kampe, og søndag eftermiddag havde de mulighed for at få kontakt med rivalerne fra Inter med en sejr i hjemmekampen mod Udinese.

Men den plan mislykkedes, da 'Rossoneri' skuffende måtte nøjes med et 1-1-resultat.

Det 16-årige målmands-fænomen Gianluigi Donnarumma gjorde ellers sit bedste - og mere til - for at forhindre en Udinese-føring efter et kvarters spil.

Udeholdet pressede hårdt på og sendte en kvalificeret afslutning afsted mod kassen, men Donnarumma var på sin plads og boksede bolden væk fra mål. En Udinese-spiller var dog hurtig over returen og headede straks mod mål, men på imponerende vis nåede Donnarumma at rejse sig op og diske op med endnu en fortræffelig refleks.

16-årig målmandsfænomen hyldet for storslået redning

Tredje gang var dog lykkens gang for Udinese, da Pablo Armero endelig - fristes man til at sige -  formåede at overliste den 16-årige blæksprutte, der intet kunne gøre ved det tredje forsøg.

Se den imponerende dobbelt-redning i videoen øverst i artiklen

Udinese holdt føringen til pausen, men i anden halvleg lykkedes det Milan at få ét point ud af kampen, da Mbaye Niang sikkert gjorde det til 1-1.

Det ene point efterlader Milan på sjettepladsen med 40 point - fem mindre end ærkerivalerne fra Inter Milan.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: