16-årigt stortalent: Drømmer om at vinde mesterskabet

Det 16-årige målmandstalent Gianluigi Donnarumma fortæller, at hans drøm er at vinde mesterskabet med AC Milan og fortæller, hvordan det var at flytte fra den syditalienske by Castellammare di Stabia til Milano

16-årige Gianluigi Donnarumma drømmer om at vinde mesterskabet med Milan (Foto: AP)
16-årige Gianluigi Donnarumma drømmer om at vinde mesterskabet med Milan (Foto: AP)

Gianluigi Donnarumma er et stort talent, der er blevet fast mand for AC Milan, efter milanesernes træner Sinisa Mihajlovic droppede Diego Lopez i oktober. Donnarumma er fra årgang 99, men er allerede 196 centimeter høj. Sky Sport Italia fik en snak med syditalieneren, der besøgte familien Donnarumma i hjembyenCastellammare di Stabia, der ligger knap 30 kilometer syd for Napoli. Stortalentet sagde følgende:

- Jeg er født milanista (betegnelse for en, der er Milan-fan red.), og jeg har holdt med Milan, siden jeg var lille. Jeg drømmer om at vinde mesterskabet og måske løfte CL-trofæet, fordi jeg som fan har set store Milan-spillere løfte trofæet.

- At forlade en by som denne (Castellammare di Stabia red.), da jeg var 14 år gammel, var ikke nemt, men så vænnede jeg mig til livet i Milano.

- At møde Buffon fra nært hold (de to byttede trøjer, efter de to hold mødtes i november red.) var en anden drøm, som jeg så fik realiseret. Jeg blev følelsesladet, da jeg så ham.

Harry Kane var den store helt, da Tottenham ordnede Norwich (Foto: AP) Premier League Eriksens julestime brudt i Kane-show

Kasper Schmeichel blev passeret af Liverpool (Foto: AP) Premier League TV: Se Liverpool sparke hul på Schmeichel

Om Milans ambitioner for denne sæson siger Donnarumma:

- Vi kunne godt gøre mere, end hvad vi har gjort indtil nu, men nu holder vi en rolig jul. Jeg håber, vi kvalificerer os til en europæisk turnering, som vi har manglet i nogle år. Målet er Champions League, og vi vil give alt for at komme dertil. Lige nu nyder jeg julen med min familie, som er meget speciel, fordi jeg nu spiller for det hold, jeg har holdt med, siden jeg var lille.

AC Milan møder efter julepausen den 6. januar Bologna på San Siro.

Gianluigi Donnarumma krammer med 37-årige Gianluigi Buffon (Screenshot) Italiensk fodbold Historisk tv: 16-årig Milan-keeper overtager fra Buffon

Se klip med den 16-årige Donnarumma her:

0 kommentarer
Vis kommentarer