Absurd! Roma-stjerne udvist for at vifte med hånden

Søndag aften var Mohamed Salah i den grad i centrum, da han først scorede mod sin gamle klub - og senere hen blev præsenteret for et forrykt rødt kort

Der var et vaskeægte topopgør på programmet søndag aften i Firenze, da førerholdet Fiorentina tog imod nummer to i Serie A, AS Roma.

Og for gæsternes Mohamed Salah var kampen en speciel én af slagsen.

Den egyptiske tekniker var nemlig tilbage på den bane, hvor han tidligere har triumferet i sin karriere, og Roma-profilen havde da også bedyret, at han ikke ville fejre en scoring, hvis dette kom på tale.

Og Salah holdt sit ord, da han flot smækkede bolden i mål efter fem minutters spil. Mens holdkammeraterne jublede, holdt Salah hænderne i luften for nærmest at undskylde for det flotte mål.

Men det var ikke den eneste gang, at den egyptiske landsholdsspiller kom i fokus i opgøret.

Se også: Argentinsk angriber fører Juventus til ny sejr

To minutter før tid var han nemlig involveret i en absurd situation.

Salah jagtede en bold i Fiorentinas felt, hvor han endte med at lave frispark på en modspiller, som han også helt korrekt fik et gult kort for.

Offensiv-spilleren var dog ikke helt enig i den kendelse, og da han løb forbi dommeren, viftede han nonchalant med hånden for at vise sin utilfredshed.

Gestikulation var dog ikke tilnærmelsesvis provokerende eller over stregen - især ikke i Italien, hvor man er vant til at se spillere gøre fagter for det mindste.

Men kampens dommer var ikke imponeret over Salahs viften med hånden og præsenterede ham for sit andet gule kort - blot fem sekunder efter sit første.

Se også: Fyret for racisme: 90'er-stjerne dummer sig på tv

Salah måbede da også, da han blev klar over situationen, og Romas træner Rudi Garcia rasede fra sin plads på bænken.

Heldigvis for Salah og co lykkedes det Roma at hente alle tre point. Gervinho øgede til 2-0 efter en halv times tid, og så betød det ikke noget, at Khouma Babacar sørgede for et trøstemål til Fiorentina i overtiden.

Men sejren rykker Roma forbi søndagens modstander og indtager dermed duksepladsen i Serie A.

Du kan se målene fra kampen i videoen herunder:

0 kommentarer
Vis kommentarer