AC Milan-boss langer ud efter Juventus

AC Milans vicepræsident, Adiano Galliani, langer ud efter Juventus, som han kritiserer for at kontrollerer kameraerne på klubbens stadion, så Tvez' kontroversielle scoring ikke blev gengivet korrekt

AC Milan måtte lørdag aften indkassere et 3-1-nederlag, da de gæstede Juventus i den italienske Serie A.

Et af målene blev sat ind af Carlos Tevez, efter Tevez havde modtaget bolden i hvad der kunne ligne en offside-position.

Men da den langsomme gengivelse skulle vises, der blev målet vist fra to vinkler, hvor det ikke var til at se, om der var tale om offside eller ej.

Det har nu fået AC Milans vicepræsident, Adriano Galliani, til at lange ud efter Juventus, som han mener bevidst valgte ikke at vise tydelige billeder af, hvorvidt Tevez var offside eller ej.

- I modsætning til andre klubber i Serie A, så producerer og kontrollerer Juventus selv billeder fra kampene på hjemmebanen, siger Galliani til Corriere della Sera.

- De tager nogle ret klare valg omkring ikke at vise billeder fra situationen, der førte til den første scoring. Og jeg vil jage min hånd ind i hvepseboet, når jeg næstegang skal mødes med fodboldforbundet, for at sikre, at klubberne ikke selv har muligheder for at kontrollere billederne fra egne kampe.

- Jeg har tænkt mig at udfordre det faktum, at Juventus i øjeblikket har tilladelse til kun at vise de billede, de selv ønsker at vise, siger Galliani.

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.