AC Milan jagter Ancelotti

AC Milan ventes at smide Filippo Inzaghi på porten efter en forfærdelig sæson, og her topper Carlo Ancelotti som afløser

Carlo Ancelotti kan vende hjem til Milano. (Foto: AP)
Carlo Ancelotti kan vende hjem til Milano. (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Italiensk fodbold

Det er næppe en overdrivelse at konkludere, at sæsonen langt fra har været godkendt i AC Milan. Med to spillerunder tilbage indtager traditionsklubben 11. pladsen i Serie A, og er langt fra både Europa og hæder. Samtidig har uro præget billedet udenfor banen, hvor forholdet mellem træner Filippo Inzaghi og ledelsen længe har været under frysepunktet.

Barca-legende meldes klar for Qatar-klub

Italienske medier forventer da også, at sæsonen bliver den sidste for Inzaghi i AC Milan. Ifølge Gazzetta dello Sport vil vicepræsident Adriano Galliano præsentere klubbens beslutning senest 1. juni, men allerede nu spekuleres der i, hvem der kan afløse den tidligere topspiller på San Siro. Her er avisen fremme med et spændende rygte, der sender Real Madrid-træner Carlo Ancelotti til Italien.

Ancelotti er selv udsat i Real efter en sæson uden trofæer, og har tidligere udtalt, at han gerne vil vende tilbage til AC Milan en dag. Ifølge Gazzetta dello Sport taler Ancelotti aktuelt sammen med vicepræsidenten, uden at der dog skulle foregå egentlige forhandlinger. Tidligere på året var Ancelotti dog ude med følgende udmelding:

Fyring eller ej: Real Madrid lader Ancelotti vente

- Vil jeg nogensinde tage tilbage til AC Milan? Selvfølgelig vil jeg det, og AC Milan er den eneste klub, jeg vil vende tilbage til. Jeg kan ikke se mig selv i rollen som landstræner i øjeblikket. Jeg nyder livet med den daglige gang med spillerne på træningsbanen, hvor vi kan træne sammen hver dag, sagde Carlo Ancelotti til Canale 5.

Blandt de øvrige favoritter som ny træner i AC Milan er Antonio Conte og Vincenzo Montella.

 Er nævnt som Ancelottis afløser: Respektløst!

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+