Annonce:
Annonce:

AC Milan-stjernen udsat for dødstrusler

Theo Hernandez har modtaget dødstrusler efter Champions League-kampen mod Napoli, hvor franskmanden i den grad var i vælten

Foto: Fabrizio Carabelli/Ritzau Scanpix
Foto: Fabrizio Carabelli/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

AC Milans franske stjerneforsvarsspiller Theo Hernandez har været udsat for nogle meget ubehagelige beskeder.

Den 25-årige venstreback har nemlig modtaget et hav af dødstrusler efter Champions League-kampen mod Napoli, hvor franskmanden var involveret i flere kontroversielle episoder.

Han var blandt andet manden, der fremtvang det røde kort til André-Frank Zambo Anguissa efter 74 minutters spil, og da Hernandez lagde et billede af ham selv og sin søn op på Instagram væltede beskeder og kommentarer ind, hvor nogle ønskede ham død.

Foto: Gabriel Bouys/Ritzau Scanpix
Foto: Gabriel Bouys/Ritzau Scanpix
 

De voldsomme kommentarer har nu fået Hernandez' holdkammerat Rafael Leao til tasterne og portugiseren bakker op om sin medspiller.

'Desværre er de sociale medier et instrument, hvor alle tror, at de kan sige, hvad de vil. Bare rolig, bror, Gud er altid med din familie,' skriver Leao.

Annonce:

Også Serie C-klubben Pescara har været ude og sende støtte til Hernandez.

 

'Hvordan kan man ønske en person og hans søn døde? Vores solidaritet med Theo Hernandez, endnu en atlet, der er udsat for respektløse kommentarer, som ikke har noget med sport at gøre,' skriver klubben og fordømmer samtidig enhver form for fornærmende kommentarer.

Theo Hernandez og Rafael Leao skal allerede i kamp mod Napoli igen tirsdag, når returopgøret af Champions League-kvartfinalen skal spilles.

AC Milan vandt det første opgør 1-0.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: