Agent bekræfter: Christians drøm er intakt

'Christian har det virkelig godt, og der er ingen grund til ikke at drømme eller ikke at håbe', skriver hollandske Martin Schoots til Ekstra Bladet

Der er nye veje at betræde for Christian Eriksen, mener hans agent efter afskeden med Inter. Foto: Marco Bertorello/Ritzau Scanpix
Der er nye veje at betræde for Christian Eriksen, mener hans agent efter afskeden med Inter. Foto: Marco Bertorello/Ritzau Scanpix

Selv om tiden i Inter og italiensk fodbold er slut, så har Christian Eriksen stadig håb og drømme om en fremtid indenfor fodbolden.

Det skriver hans agent, Martin Schoots, til Ekstra Bladet i en eksklusiv sms-korrespondance, hvori han også afslører, at danskeren fortsat bor og træner i Milano.

’Han vil savne fansene, som er helt tossede med ham, men nu vil der åbne sig nye muligheder’, lyder det optimistisk fra hollænderen, der sammen med sin klient har forhandlet en ophævelse af kontrakten med Inter på plads.

Det blev offentliggjort fredag.

Christian Eriksen var med til at hente mesterskabet tilbage til Inter, men nu er kontrakten ophævet. Foto: Miguel Medina/Ritzau Scanpix
Christian Eriksen var med til at hente mesterskabet tilbage til Inter, men nu er kontrakten ophævet. Foto: Miguel Medina/Ritzau Scanpix

Direkte adspurgt om, hvorvidt Christian Eriksen stadig håber på en fremtid på banen, lyder svaret:

'Han har det virkelig godt. Al den fysiske feedback, han får, er virkelig positiv. Der er ingen grund til ikke at drømme eller ikke at håbe'.

Tidligere har der været beretninger om, at Middelfart-fødte Christian Eriksen trænede i Odense, men det var åbenbart kun for en kortere bemærkning, for ifølge Martin Schoots bor familien Eriksen stadig i den norditalienske metropol.

’Christian vil blive ved med at træne i Milano, for det er der, han og familien bor’, skriver han.

’Han vil fortsætte udenfor klubben, for det var nøjagtigt grunden til ikke at fortsætte.'

'Italien er det eneste land, hvor det officielt er forbudt at træne sport med en indopereret hjertestarter. Det er ikke engang tilladt at gå i et fitnesscenter for at træne,’ skriver Martin Schoots.

Den 29-årige midtbanespiller er altså nu klubløs og kan som udgangspunkt forhandle frit med andre klubber, hvis han beslutter at fortsætte karrieren. Danske OB og hollandske Ajax har været hyppigst nævnt i rygtestrømmen.

Inter tog tidligere på dagen en følelsesladet afsked med Christian Eriksen på klubbens hjemmeside.

Fjerde afsnit af 'Agenterne'

- Hey 'Big Sam', Stig er i spjældet.

Væk Sam Allardyce en meget tidlig søndag morgen, og fortæl ham, at hans spiller sidder bag tremmer. Det var opgaven til Karsten Aabrink den 23. juni 2002. En opgave han ikke var særligt begejstret for.

Lyt til fjerde afsnit af 'Agenterne' her eller din fortrukne podcastapp.

Seneste nyt

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.