Agent for topangriber: Vi er enige med Milan

Milan kan nu få deres første store indkøb på plads - Kun prisen på spilleren skiller Bacca fra at skifte fra Sevilla til Milan

Carlos Bacca var skarp i Europa League-finalen (Foto: AP)
Carlos Bacca var skarp i Europa League-finalen (Foto: AP)

Milan er ved at gennemgå en genopbygning, som i høj grad også handler om at hente store spillere til klubben. Nu lader det til, at de endelig kan få en på krogen. Det handler om Sevillas stjerne Carlos Bacca, som godt kunne være på vej.

Det skriver både Sky Sports Italia og Calciomercato.

Den colombianske angribers agent Sergio Barila udtaler, at de nu er blevet enige med Milan, som betyder, at der nu mangler at blive enighed med Sevilla om, hvor meget Bacca skal sælges for.

Sergio Ramos er dyr, hvis han skal købes fri i Real Madrid (Foto: AP) Spansk fodbold Real Madrid: Så dyr er Sergio Ramos

  Spansk fodbold Colombiansk stjerne vil til Liverpool

Her er prisen angiveligt 220 millioner euro for angriberen.

Det havde i første omgang været Milans plan, at lægge Adil Rami oveni handlen for at få overgangssummen lidt ned, men det lader til, at forsvaren er på vej til Lyon i den franske liga i stedet for.

Det vil nu formentlig blive tredje gang, som bliver lykkens gang. I sommeren har Milan også næsten haft Kondogbia og Jackson Martinez på plads, men i stedet for at tage til Milan, så har de henholdsvist valgt at skrive endeligt under med Inter og Atletico Madrid.
 

6 kommentarer
Vis kommentarer