Alt hænger på 'fantastisk' dansker

Landsholdskollegaen Jens Stryger Larsen og Andreas Cornelius' træner er begge begejstret for hans udvikling

Foto: Massimo Pinca/Ritzau Scanpix
Foto: Massimo Pinca/Ritzau Scanpix

Det er ikke hver dag en dansker scorer mod en af verdens klubber, men i sidste weekend dukkede Andreas Cornelius uimodståeligt op mod Juventus og headede en flot scoring i kassen.

Selvom det ikke gav point, så har det alligevel fået en del til at spærre øjnene op for hans evner.

- Det bliver sjovt. Han har jo gjort det fantastisk over det seneste stykke tid, siger Jens Stryger Larsen til TV2.

Foto: Massimo Pinca/Ritzau Scanpix
Foto: Massimo Pinca/Ritzau Scanpix

Andreas Cornelius sprang højere end Cristiano Ronaldo, da han udlignede for Parma mod Juventus. Portugiseren scorede dog to gange, så de forsvarende mestre løb med sejren. Foto: Massimo Pinca/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Brandvarm dansker: Overgår Ronaldo, Messi og Neymar

De syv ligatræffere er lavet på bare 559 minutter, og nu ser det ud til, at der er mere spilletid i vente. Ikke mindst fordi tiltroen til danskeren er stor.

Cornelius egen træner, Roberto D’Aversa, er således fuld af lovord om den danske landsholdsangriber.

- Andreas er i god form, og det har været meningen at give ham og Roberto Inglese masser af minutter de sidste tre kampe, siger træneren ifølge Football-Italia.

Foto: Marco Bertorello/Ritzau Scanpix
Foto: Marco Bertorello/Ritzau Scanpix
 

Inglese er dog blevet slemt skadet, så nu afhænger det meste af Cornelius.

- Det er klart, at vi skal passe på ham, for han er vores eneste angriber, der er til rådighed. Nu skal vi holde ham i en krystalboble.

Inglese var klubbens topscorer i sidste sæson, men nu er han lige blevet opereret for en lårskade, hvilket holder ham helt i ro i tre uger, før han kan begynde genoptræningen. Sæsonen kan være i fare for italieneren, så alt afhænger af Andreas Cornelius, med mindre Parma får købt en angriber mere i transfervinduets sidste dage.

På rygteplan er den 35-årige spanier Fernando Llorente nævnt.

Parma ligger aktuelt nummer otte i Serie A, men har kun tre point op til AC Milan på sjettepladsen - og en kamp i baghånden mod Udinese søndag kl. 15.

Nicolai Jørgensen er ved at spille sig i form. Foto: Peter Dejong/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Lettet Nicolai Jørgensen: - Havde en enorm nedtur

Mikkel Kaufmann skal bombe for FCK fra sommer. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Analyse: FCK's røverkøb til 25 millioner

31 kommentarer
Vis kommentarer