Ancelotti: Denne klub vil jeg gerne træne igen

Carlo Ancelotti er glad for sit job i Real Madrid, men drømmer om en dag at vende tilbage til AC Milan og San Siro

Carlo Ancelotti vil meget gerne stå i spidsen igen for AC Milan i fremtiden. (Foto: AP)
Carlo Ancelotti vil meget gerne stå i spidsen igen for AC Milan i fremtiden. (Foto: AP)

Italienske Carlo Ancelotti er blandt de mest respekterede trænere i verden. Den 55-årig Real Madrid-træner har da også et CV ud over det sædvanlige, hvor han blandt andet har stået i spidsen for mandskaber som Chelsea FC, PSG, Juventus og AC Milan. Netop AC Milan har en særlig plads i hjertet for Ancelotti, der stod i spidsen for mandskabet på San Siro fra 2001 til 2009.

Se også: Zidane vil træne Real Madrid eller Frankrig

De seneste problemer i Real Madrid har skabt tvivl om fremtiden for Carlo Ancelotti. Træneren nyder dog tilværelsen i Real Madrid, men han erkender, at et comeback til AC Milan kan blive muligt i fremtiden:

- Vil jeg nogensinde tage tilbage til AC Milan? Selvfølgelig vil jeg det, og AC Milan er den eneste klub, jeg vil vende tilbage til. Jeg kan ikke se mig selv i rollen som landstræner i øjeblikket. Jeg nyder livet med den daglige gang med spillerne på træningsbanen, hvor vi kan træne sammen hver dag, siger Carlo Ancelotti til Canale 5.

Se også: Før Barca-brag: Real-træner fyringstruet

Real Madrid tabte seneste ude til FC Barcelona i et afgørende topbrag, og dette gjorde ondt. Det mener Ancelotti, der dog så mange gode ting fra sit mandskab:

- Netop det nederlag gjorde ondt på os. Der var dog nogle perioder undervejs, hvor vi virkelig spillede det spil, som vi ønsker. Dette kan vi for alvor bruge i forhold til vores fremtidige opgaver, udtaler italieneren.

Næste opgave for Real Madrid venter søndag, når Granada gæster Santiago Bernabeu.

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere