Andreas Skov får debut i stort comeback

Andreas Skov Olsen fik sine første minutter på banen for Bologna, der mod Brescia vendte 1-3 til 4-3

Andreas Skov Olsen har haft en stor uge. Først to kasser for det danske U21-landshold, og nu italiensk debut og tre point. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Andreas Skov Olsen har haft en stor uge. Først to kasser for det danske U21-landshold, og nu italiensk debut og tre point. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Andreas Skov Olsen fik søndag sine første minutter på banen for Bologna efter skiftet til den italienske Serie A-klub i slutningen af juli.

Den tidligere FC Nordsjælland-topscorer kom på banen i det 89. minut, da Bologna ude vandt 4-3 over Brescia efter at have været bagud med både 0-2 og 1-3.

Den danske angriber nåede trods den korte tid på banen at gøre sig bemærket ved at få et gult kort i kampens overtid.

Skov Olsen har set Bolognas første to kampe i Serie A fra bænken og var også tilskuer, da holdet mødte AC Pisa i den italienske pokalturnering i midten af august.

Med søndagens sejr hopper Bologna i hvert fald for en stund op på andenpladsen i den bedste italienske række med syv point efter tre kampe.

Torino kan med en sejr mandag over Lecce overhale Skov Olsen og co.

Bologna var bagud 1-3 ved pausen i søndagens kamp mod Brescia. I starten af anden halvleg fik Brescia så vist en spiller ud.

Det kickstartede Bolognas comeback, og lidt over ti minutter senere stod der 3-3.

Det afgørende mål blev scoret af Riccardo Orsolini i det 80. minut.

Senere søndag hentede AC Milan tre point på udebane mod Verona, som fik Mariusz Stepinski udvist med rødt kort i første halvleg.

Krzysztof Piatek scorede Milans mål på et straffespark i anden halvleg, inden gæsternes Davide Calabria fik direkte rødt kort i tillægstiden.

Efter nederlag i første runde nåede Milan med sin anden sejr i træk op på seks point.

Kevin-Prince Boateng og konen Melissa Satta ved MTV-awards i Milano i 2015. Foto: Antonio Calanni/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold - Købte tre biler på én dag

Carlo Ancelotti er temmelig langt fra at være tilfreds. Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Stjerne-træner i chok: Hvor er omklædningsrummet?

Dette vidunderlige frisparksmål af Lasse Schöne var med til at sende Real Madrid ud af Champions League og med til at sikre danskeren en stor kontrakt i Genoa. Foto: Susana Vera/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Efter drømmemål: Dansker lønkonge i Italien

3 kommentarer
Vis kommentarer