Ex-juvestjerne savner topangriber

Didier Deschamps er skeptisk overfor sin tidligere klubs chancer i Champions League, uden en angriber af højeste klasse

Zlatan er savnet i Torino. (Foto. AP)
Zlatan er savnet i Torino. (Foto. AP)

Mange ser Juventus, som en outsider til årets Champions League-titel, men ifølge klubbens tidligere franske storspiller, Didier Deschamps, mangler der en vital brik. Den nuværende franske landstræner var en del af det seneste Juventus-hold til at løfte pokalen med de store ører i 1996, og han mener, Bianconeri mangler en angriber.

- Alle store hold har brug for en dygtig angriber. Da vi vandt Champions League i 1996, havde vi angribere som Gianluca Vialli og Alessandro Del Piero samt andre angribere som Christian Vieri og Filippo Inzaghi, der også scorede masser af mål, siger Deschamps til italienske Tuttosport.

Se også: Juves vilde plan: Vil hente Zlatan tilbage

- Manchester United har van Persie, Real Madrid har Cristiano Ronaldo, og Bayern München har både Gomez og Mandzukic. Sådan er tingene i de største klubber, uddyber Deschamps, der ikke udviser den store tillid til Den Gamle Dames nuværende spydspidser, Quagliarella, Vucinic, Matri, og Giovinco. Og Bendtner? Ham nævner franskmanden ikke med et ord...

Juventus har ledt efter en topangriber, siden Zlatan Ibrahimovic forlod Torino-klubben til fordel for rivalerne Inter og Alessandro Del Piero begyndte at mærke alderdommen trykke.

Rygtebørsen har kædet Italiens rekordmestre sammen med spillere som Stevan Jovetic, Edinson Cavani og Fernando Llorente – sidstnævnte slutter sig til holdet fra Torino til sommer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere