Matti Lund: Elkjær inspirerer os

Matti Lund Nielsen har bidt mærke i danske Preben Elkjærs store historie i Verona. Det inspirerer den tidligere OB- og FC Nordsjælland-spiller

Matti Lund Nielsen er skiftet fra Pescara til Verona, som Preben Elkjær blev mester med i 1985. (Foto: AP/Antonio Calanni)
Matti Lund Nielsen er skiftet fra Pescara til Verona, som Preben Elkjær blev mester med i 1985. (Foto: AP/Antonio Calanni)

Matti Lund Nielsen valgte i vinter at tage fra Pescara til Verona for at udvikle sig yderligere som fodboldspiller, og indtil videre er det gået godt i den norditalienske klub.

Verona er på danske breddegrader mest kendt for Preben Elkjærs tid i klubben, og også i Italien er den tidligere danske landsholdsforward berømt for sin tid i klubben, der toppede med et mesterskab i 1985.

Matti Lund Nielsen har bemærket Preben Elkjærs status i klubben og byen i løbet af sine første måneder i Verona.

- Han er meget stor hernede. Man kan godt  mærke, at det er en af de rigtig store helte. Han har været med til at gøre noget, der har betydet meget for klubben og byen. Det har alle meget respekt for, og det har jeg også. Det inspirerer meget til at se, hvad vi kan nå. Vi kan nok ikke nærme os det, de har opnået, men oprykning er også et skridt på vej til fordums storhed. Det inspirerer til at gøre det godt, selvom det de gjorde var helt unikt, fortæller Matti Lund Nielsen til tipsbladet.dk.

Han er flere gange blevet gjort opmærksom på sin legendariske landsmand i Verona.

- Det sker ikke dagligt, men man kan godt mærke som dansker i Verona, at Elkjær er noget helt specielt. Det er positivt, siger Matti Lund Nielsen.

Den danske midtbanespiller trives godt i Verona, der lige nu ligger nummer tre i Serie B og dermed kæmper for oprykning til den bedste række.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere