Totti kan overhale svensk legende i Serie A

Den italienske fodboldspiller Francesco Totti går ind til lørdagens Udinese-kamp med 225 Serie A-mål i tasken

Når Roma på lørdag er på besøg i Udinese, bliver det med mulighed for, at den 36-årige, tidligere italienske landsholdspiller Francesco Totti kan overhale en svensk fodboldlegende i Serie A-regi.

I det 16. minut af den seneste spillerundes hjemmekamp mod Genoa scorede midtbanespilleren sit 225. mål i den bedste italienske liga.

Det er lige så mange mål, som den svenske spiller Gunnar Nordahl nåede i sin italienske karriere for Milan og Roma, der stoppede i 1958.

- Totti er en vinder, og som andre vindere, har han utænkelige ressourcer, siger den italienske fodboldtræner Fabio Capello, der i øjeblikket er træner for det russiske landshold.

Læs også:

Se også: Tottenham knuste Inter

- Han har mistet noget af sin hurtighed, men han har kompenseret for det gennem skarpsindighed og intelligens, mener den tidligere Roma-træner.

Kun den italienske spiller Silvio Piola, der trak sig tilbage i 1954, har med sine 274 mål scoret flere gange i Serie A end Totti og Nordahl.

Læs også:

Se også: Rafael Benitez efter nedtur: Vi kan vende det i London

Totti er i øjeblikket i gang med sin 21. sæson for den italienske klub, og selvom han debuterede, før flere af hans medspillere blev født, vurderer Roma-ikonets tidligere træner stadig, at Totti har mere at give.

- Han kan ikke spiller for evigt, men han kan stadig spille et par år endnu. Han kan ikke spille i alle kampene. Han bliver nødt til at forstå, at han kun kan fortsætte på det her niveau, hvis han spiller i et begrænset antal af kampe, lyder det fra Capello.

Roma går ind til weekendens opgør med tre sejre i bagagen og med Totti-scoringer i de seneste to. Det har bragt klubben op på syvendepladsen i ligaen - tre point fra Milan på tredjepladsen.

Læs også:

Se også: Nulløsning mellem rige russere og frankofile Newcastle

Udinese, der ligger to pladser og tre point efter Roma i tabellen, har hentet fire point i sine seneste tre kampe.

Udinese og Roma mødes lørdag klokken 20.45.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere