Juventus giver Bendtner kæmpebøde

Den italienske storklub giver den hårdest mulige økonomiske straf til Nicklas Bendtner

Den gamle dame svinger håndtasken 372.000 gange mod Bendtner. (Foto: AP)
Den gamle dame svinger håndtasken 372.000 gange mod Bendtner. (Foto: AP)

Næste gang, Nicklas Bendtner modtager sin lønseddel fra Juventus, vil der optræde en post a la: ' Druktur i København i stedet for genoptræning'.

Og ud for den vil beløbet 50.000 euro ( 372.000 kroner, red.) fremgå.

For det beløb er ifølge flere kilder tæt på hele miseren lig med den bøde, klubben udsteder som straf for angriberens optræden i det københavnske natteliv med alt, hvad det indebar og medførte af sprut( kørsel), blodprøve og besøg i byretten.

Læs mere:

Se også: Bendtner nu nederst i Juve-hierarki

Journalisten Emanuele Gamba fra avisen La Repubblica bekræfter denne oplysning.

- Der er næppe nogen tvivl om, at sportsdirektør Giuseppe Marotta og resten af ledelsen vil give Bendtner den hårdest mulige, økonomiske straf, som de kan - og det er 50.000 euro.

- Det har altid været den usynlige maksimumgrænse, som klubben har opereret med, når spillerne har overtrådt de interne regler og kodeks om fornuftig opførsel, som findes, siger Emanuele Gamba til Ekstra Bladet.

Se også:

Se også: Arsenal: Bendtner er Juventus' ansvar

De lægger låg på sagen Han har mandsopdækket ' Den gamle dame' - som Juventus kaldes - tæt i flere årtier, og ifølge Gamba kan man forvente følgende strategi fra ledelsens side: - De vil lægge låg på sagen hurtigst muligt ved at signalere, at Nicklas indgår på lige vilkår med alle andre, når han er tilbage i form. At de har klaret sagen internt, og at de nu fokuserer på fremtiden, forklarer journalisten.

Én ting er imidlertid, hvad klubben tænker højt i medierne.

Noget helt andet er, hvordan tankegangen er i de tillukkede bestyrelseslokaler.

- I virkeligheden er bosserne meget fokuserede på, at sagen ikke må ødelægge og forstyrre forberedelserne til de mange vigtige kampe, der ligger og venter i foråret i Champions League og i Serie A.

- De tænker ' Nicklas er væk til sommer, og så er han ikke længere vores problem.

Læs også:

Se også: Tidligere Juve-træner: Bendtner har ødelagt det

De problemer er der nogle andre, der må overtage', konstaterer Gamba tørt.

Nicklas Bendtner er den fjerde spiller, der i denne sæson mærker Juve-ledelsens økonomiske jernnæve. Men hverken han, Fabio Quagliarella, Paul Pogba eller Stephan Lichtsteiner kommer i nærheden af de summer, som hele ligaens enfant terrible må punge ud med.

- Antonio Cassano er uden tvivl rekordholder. Han har altid været indblandet i så mange disciplinærsager, at man hernede mener, at han betaler bøder for mellem 200.000-300.000 euro om året, griner Emanuele Gamba.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere