'Glem alt om topklubberne Bendtner'

Ta' til Tyskland: Bendtner kan godt droppe tanken om at spille for en Champions League-klub i fremtiden

Nicklas Bendtner er ikke en færdig mand i fodboldverdenen. Men den spritkørsel dømte angriber kan glemme alt om at komme til en de topklubber, som han ellers selv mener, at han er god nok til...

Champions League bliver nu foran fladskærmen for den 25-årige angriber, der er lejet ud til Juventus fra Arsenal.

Torino-klubben stregede ham fra sin Champions League-trup i vinterpausen, og det ligger fuldstændig fast, at 'Den Gamle Dame' dropper ham senest til sommer. Arsenal har også opgivet danskeren, der ganske vist har kontrakt med London-klubben frem til sommeren 2014, men Bendtner må altså ud og finde en ny klub i næste transfervindue.

- For mig at se kan han godt glemme alt om at spille i en Champions League-klub. Ellers så skal han jo tage til Cypern! Alle de største klubber i Europa er lukket af den ene eller anden grund. Dem kan Bendtner godt glemme alt om, siger Morten Bruun, der er fodboldkommentator på 6'eren.

Til en anden løn
Selv om Nicklas Bendtner nu har fået en dom for spritkørsel, mener Morten Bruun ikke, at den i sig selv bliver et problem, når jagten går ind på en ny arbejdsgiver. I hvert fald ikke hvis Bendtner satser på at få kickstartet karrieren i det engelske.

- Der har de generelt været vant til flere af sådanne sager end i det sydlige Europa, så jeg tror ikke, at det vil afholde nogen klubber. Det er ikke et stopskilt. Som type synes jeg, at Bendtner passer godt til engelsk fodbold, og det kunne være klubber som West Ham, Aston Villa eller måske Sunderland igen.

- Umiddelbart tror jeg godt, at han kunne få kontrakt i Premier League, men det bliver til en anden løn, end han får i øjeblikket, siger Morten Bruun, der ud over England peger på Tyskland som en mulig fremtidig destination for den kontroversielle angriber, der har været skadet i lange perioder af denne sæson og slet ikke har scoret for Juventus:

Se også:

Se også: Italiensk træner undskylder Bendtner-sag

- I Tyskland kunne han få en frisk start. Selvfølgelig læser de også aviser dernede, men han vil ikke være helt så belastet af fortiden i forhold til i England, hvor han har en fortid. Tyskland kunne være et godt sted for ham, men det bliver ikke Bayern München, Dortmund eller Schalke. Bendtner skal ned på mellemste hylde, og det mener jeg, at han har skullet længe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere