Ekspert: Bendtner god for dansk fodbold

Kommunikationsrådgiver Fernando Olsen vurderer, at Bendtners spritkørsel kan være gavnlig for dansk fodbold

Nicklas Bendtner forsøger at ramme bolden under EM-slutrunden i sommer. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)
Nicklas Bendtner forsøger at ramme bolden under EM-slutrunden i sommer. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)

Den danske fodboldspiller Nicklas Bendtner blev lørdag nat taget for spritkørsel i København.

Men ifølge kommunikationsrådgiver Fernando Olsen, der selv er tidligere fodboldspiller, er nattens hændelse nødvendigvis ikke et selvmål for Bendtner og dansk fodbold.

- Det er et tveægget sværd. Moralsk er det forkasteligt, men publicity-mæssigt er det udmærket for dansk fodbold, for vi bliver eksponeret bredere i medierne, og det har vi eddermaneme brug for, siger Fernando Olsen.

Han fremhæver, at det i dag stort set kun er sportsjournalister, der skriver om fodbold. Og det kan sporten ikke holde til i længden.

Læs også:

Se også: Tidligere landstræner: Bendtner er for dum

- Bendtner er med til at ramme medierne bredt. Nu kommer vi også i de kulørte magasiner. Vi kommer i nyhederne, og fodbolden kommer generelt bredt rundt. Vi har brug for nogle folk som Bendtner, der trækker dansk fodbold ud af sportssektionerne.

Læs også:

Se også: Ekspert: Nogle burde stoppe Bendtner

- Jeg må trække lidt på smilebåndet. For hvis man skal nævne et punkt, som dansk fodbold meget hurtigt skal forbedre sig på og som kan gøre en forskel for fodboldøkonomien, så er det, at man skal nå bredere ud på markedet.

Fernando Olsen mener heller ikke, at miseren kommer til at påvirke Juventus-spillerens egen karriere.

Læs også:

Se også: Bendtner: Undskyld, undskyld, undskyld

- Til dem, der siger, det vil skade hans karriere, siger jeg sludder og vrøvl. I topklubberne, og ikke mindst i Italien, er klubberne vant til det, der er meget værre. Tænk bare på Mario Balotelli. Så det vil ikke have en negativ påvirkning på hans karriere.

- Topklubberne kigger efter spillere med profiler. Og man må hellere have en skæv profil end slet ingen, slår Fernando Olsen fast.

Læs også:

Se også: Bendtners syndflod af skandaler

25-årige Nicklas Bendtner, der for tiden genoptræner efter en lyskeoperation, har spillet 55 landskampe for Danmark. Det er blevet til 22 landsholdsmål.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere