Juve om Bendtner: Nothing, nothing, nothing

Den italienske klub, som i denne sæson lejer den danske landsholdsangriber, har ikke mange kommentarer til Bendtners spritkørsel

Lejeopholdet i Juventus har ikke været nogen succes for Bendtner, der stadig mangler at score sit første mål for storklubben. (Foto: AP)
Lejeopholdet i Juventus har ikke været nogen succes for Bendtner, der stadig mangler at score sit første mål for storklubben. (Foto: AP)

Nyheden om Nicklas Bendtners farlige måde at bevæge sig rundt i indre København på er nået hele vejen til Torino, hvor Juventus' pressechef, Luca Casassa, ikke just jubler over at have en dansk journalist i røret.

- Bendtner. Nothing, nothing, nothing! Vi har ingen officielle kommentarer, før vi er klogere, siger Casassa til Ekstra Bladet.

- Er jeres cheftræner blevet informeret om episoden?

- Nothing, nothing, nothing. Jeg har ingen kommentarer. Farvel, siger Casassa og lægger røret på.

Nicklas Bendtner har ikke været i kamp for Juventus siden 12. december 2012. Han er udlejet til Serie A's nummer et frem til sommer, og det er nok tvivlsomt, om de zebrastribede fans kommer til at opleve ham i klubtrøjen igen. Dels kæmper han for at komme tilbage efter en lang skadespause, Dels har hab ikke udvist voldsom skarphed i de kampe, han har fået. Og dels er der alt det uden for banen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere