Anelka: Jeg fortryder ikke

Den franske angriber Nicolas Anelka glæder sig til at spille for Juventus og fortryder ikke tiden i Shanghai

Nicolas Anelka har skrevet en kontrakt gældende for et halvt år med Juventus efter sit kinesiske eventyr. (Foto: AP/Eugene Hoshiko)
Nicolas Anelka har skrevet en kontrakt gældende for et halvt år med Juventus efter sit kinesiske eventyr. (Foto: AP/Eugene Hoshiko)

Den tidligere franske landsholdsangriber Nicolas Anelka er "glad for at være tilbage i en storklub i skikkelse af Juventus", hvor han spiller resten af sæsonen på en lejeaftale.

33-årige Anelka skifter fra kinesiske Shanghai Shenhua, hvor han har spillet det seneste år, og franskmanden fortryder ikke, at han for et år siden skiftede fra Chelsea til kinesisk fodbold, selvom succesen udeblev.

- Shanghai er en fantastisk by. Det var lidt svært på fodboldfronten, men jeg fortryder ikke min fantastiske oplevelse i Kina, siger Anelka til Juventus' hjemmeside.

Læs også:

Se også: Juventus henter Anelka for en slik

Anelka ser meget frem til at spille for Juventus.

- Det er rart at være tilbage i en storklub. Jeg er stolt over at kunne tage Juventus-trøjen på. Jeg ved, at Serie A er en meget svær, fysisk og krævende liga at spille i.

- Jeg har aldrig spillet i Italien før. Engelsk fodbold passer nok bedre til min stil, men jeg sætter pris på andre ligaer, siger Anelka.

Juventus har sikret sig en option på yderligere et år, hvis Anelka leverer varen i Italien.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere