Bendtner: Jeg tror stadig på Juve-gennembrud

Den danske angriber har ikke opgivet ævred i Torino

Efter syv år i England var tiden kommet til et skifte i kulturen for den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner i sommerens transfervindue.

Valget faldt på Italien og Juventus, der lejede danskeren i Arsenal, men set i bagklogskabens klare lys så var det skifte måske ikke det bedste for karrieren. Bendtner har nemlig hele sæsonen stået i skyggen af klubbens andre angribere, har endnu ikke scoret nogen mål, og de få chancer han har fået, har han ikke taget - og senest blev han så også ramt af en skade, der har gjort ham ukampdygtig i et par måneder.

Se mere:

Se også: Bendtner bekræfter: Ude i tre måneder

Samtidig kædes Juventus sammen med nye angribere, hvor Didier Drogba og Fernando Llorente igen og igen sættes i forbindelse med et skifte til 'den gamle dame', og det gør bestemt ikke Bendtners situation bedre.

Men danskeren har hverken opgivet håbet eller fortrudt sit skifte til de zebrastribede.

Se også:

Se også: Llorente kan presse Bendtner ud

- Der er ikke nogen, der skal misforstå det og tro, at jeg ikke ønsker at spille hver evig eneste kamp, eller at jeg ikke selv tror på, at jeg er god nok til at spille alle kampe. Jeg kan godt lide at være her og tror stadig på, at jeg nok skal slå igennem i Juventus - hvis alt går godt, siger Bendtner til DR Sporten.

Bendtners skade gør danskeren tvivlsom til forårets træningskamp mod Makedonien d. 6. februar - og muligvis også til VM-kvalifikationskampen mod Tjekkiet den 22. marts.

0 kommentarer
Vis kommentarer