TV: Milan-stjerne skred fra racistiske tilskuere

Kevin Prince Boateng forlod banen midt under en kamp mellem AC Milan og det lavere rangerede hold Pro Partia, fordi han blev chikaneret af racistiske fans

Det skulle have været en fest for indbyggerne i den italienske by Busto Arsizio i regionen Lombardiet. Torsdag havde det lokale fodboldhold, Pro Partia, nemlig besøg af verdensstjernerne fra AC Milan.

Pro Partia spiller normalt i den fjerdebedste liga, Lega Pro Seconda Divisione A, men i den korte jule- og nytårspause havde man altså mulighed for at måle sig med Serie A-giganterne AC Milan.

Desværre for hjemmeholdet benyttede en gruppe tilskuere kampen til at svine de mørke spillere fra Milan til med racistiske tilråb.

Læs også:

Se også: Fan får to års karantæne for racisme

Midtvejs i første halvleg blev racismen fra tribunerne for meget for AC Milans ghanesiske spiller Kevin Prince Boateng. Midt i et angreb stoppede han pludselig sin dribletur og tog bolden op i hænderne og sparkede den ud mod tilskuerne.

Blev klappet fra banen
For yderligere at marke sin harme over den vanvittige opførsel fra tilskuerne, smed Boateng trøjen og begyndte at vandre ud fra banen.

I første omgang forsøgte både med- og modspillere at overtale Boateng til at blive, men da alvoren gik op for de andre spillere, forlod de også banen og kampen blev herefter afbrudt.

Læs også:

Se også: Milan-stjernes fanside: Fuck Barça!

Heldigvis blev det kraftige signal om ikke at finde sig i racisme modtaget positivt af de fleste på stadion, der klappede Kevin Prince Boateng ud af stadion, mens flere spillere fra Pro Partia (navnet betyder lidt uheldigt i den her sammenhæng 'For Fædrelandet) henvendte sig til de racistiske elementer på tilskuerpladserne for at få dem til at klappe i.

Se den dramatiske situation i tv-klippet over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer