Juventus holder Milan på afstand efter storsejr

Der er status quo i toppen af Serie A, hvor både Juventus og AC Milan sejrede

Mirko Vucinic jubler foran Juventus-fansene. (Foto: AP)
Mirko Vucinic jubler foran Juventus-fansene. (Foto: AP)

Ingen italienske hold formår åbenbart at besejre Juventus i denne sæson, og søndag samlede topholdet point i den 35. ligakamp i træk ved at vinde med hele 4-0 over Novara, som ligger næstsidst i Serie A.

Da AC Milan, som kæmper indædt for at indhente Torino-klubbens forspring på tre point, samtidig vandt 4-1 over Siena, betyder det status quo i toppen af ligaen.

Med kun tre spillerunder tilbage, er Milan er ved at løbe tør for kampe til at overhale Juventus - og har desuden et svært slutprogram.

Juventus møder Atalanta, Lecce og Cagliari, som ligger fra en 10.-plads og ned i Serie A, mens AC Milan ud over Atalanta og Novara også skal møde Inter.

Se også: Træner skamroser Kjær

Søndag gjorde AC Milan-spillerne imidlertid, hvad de kunne for at bevare spændingen i kampen om mesterskabet. I løbet af tre effektive minutter tog milaneserne styringen med mål af Antonio Cassano og Zlatan Ibramovic kort før, der var spillet en halv time.

Ti minutter før tid fik Siena reduceret til 1-2 ved Erjon Bogdani, men Milan slog til i endnu en lynaktion i slutminutterne med mål af Antonio Nocerino og Ibramovic til 3-1 og 4-1.

Juventus havde det legende let med Novara, som skal håbe på mirakler, hvis de med tre kampe igen skal nå at indhente otte points efterslæb til Genoa, der ligger lige over nedrykningsstregen.

Juventus' mål blev scoret af Vucinic, der blev dobbelt målscorer, Borriello og Vidal.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere