Sur sportsdirektør skrider efter en måned

Christian Panuccis karriere som sportsdirektør i Serie A-klubben Palermo blev af ultrakort varighed

Den tidligere Roma-spiller blev træt af direktør-jobbet i Palermo (Arkivfoto: AP)
Den tidligere Roma-spiller blev træt af direktør-jobbet i Palermo (Arkivfoto: AP)

Efter blot en måned på posten har den tidligere italienske landsholdsforsvarer Christian Panucci valgt at stoppe i jobbet som sportsdirektør for Serie A-klubben US Palermo.

Panucci tager det drastiske skridt, efter at klubbens præsident Maurizio Zamparini i medierne har fortalt om sin jagt på en ny vicepræsident. Ifølge Zamperini frygtede Panucci, at noget af hans magt derved blev stækket.

- Han blev sur over mine kommentarer om Giorgio Perinettis (den nye vicepræsident, red.) ankomst, selv om de sammen kunne have taget klubben fremad.

- For mig er Panucci stadig en god mand, men han må ændre den måde, han reagerer på ting på, siger Maurizio Zamperini ifølge AFP.

Se også:

Se også: Panucci på vej til Milan

- De to job er ikke uforenelige med hinanden, men Panucci ville have det hele for sig selv. Det havde jeg ikke givet ham lovning på, siger Zamperini, der selv er kendt som en særdeles handlekraftig herre.

Som præsident for først Venezia (1987-2002) og fra 2002 Palermo har han brugt 45 trænere. Han mener, at Panucci har overreageret.

- Jeg fortalte ham, at en sportsdirektør skal opføre sig anderledes, holde sig i baggrunden og skabe resultater. Han reagerede ved at sige op, lyder det fra Maurizio Zamperini.

39-årige Christian Panucci har en lang aktiv karriere bag sig med klubber som Milan, Real Madrid og Roma på CV'et. Han opnåede 57 landskampe for Italien fortrinsvis som højre back.

Siden har han arbejdet som fodboldekspert på italiensk tv. Et job han sagde op så sent som 19. marts for at blive sportsdirektør i Palermo.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere